България
Свържете се с нас 02/974 0220
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Зарадвайте служителите си

Коледен бонус за служители с карта и ваучер Подарък от Идънред

Коледни подаръци за служители с Идънред

От Идънред знаем, че като отговорен и загрижен за благостъстоянието на служителите си работодател, всяка Коледа търсите най-добрия начин да изкажете своето удовлетворение от добре свършената през изминалата годината работа! Търсенето може да отнеме много време, усилия, да Ви отклони от основните ви задължения, а перфектният подарък да остане неоткриваем. 

Екипът на Идънред е насреща, за да Ви помогне в избора тази година. Нашите подаръчни решения ще Ви спестят време и усилия. Те са подходящи за всеки бюджет.

Защо Карта и Ваучер Подарък от Идънред?

Коледни подаръци от Идънред

Чрез подаръчните решения от Идънред компаниите предоставят възможност всеки служител сам да избере най-желания подарък. Решението може да се използва под формата на предплатена карта Mastercard, приемана на всички ПОС терминали и при онлайн пазаруване или под формата на хартиени ваучери, които могат да се използват в изключително широка търговска мрежа, съдържаща магазини, ресторанти и развлекателни обекти от всякакъв вид из цялата страна. Изборът на подаръчни решения от Идънред има предимства:

За работодатели:
‣Бърза поръчка и доставка;
‣Подходяща за всички компании и бюджети;
‣Възможност за брандиране;
‣Гъвкавост при избор на стойност и дълга валидност;

За служители:
‣Използва се като стандартна дебитна карта на всички места с пос терминал и за онлайн разплащания;
‣Лесна и надеждна за употреба;
‣Предпочитан подарък;

 

Коледни подаръци Идънред

Оставете своите контакти във формата по-долу или ни се обадете на 02/974 0220 и получите предложение за коледни подаръци на вашите служители!

Контактна форма

Оставете своите контакти и ще Ви се обадим до един работен ден