Предплатени корпоративни решения за компании | Edenred
България
България

Изберете перфектното за Вас решение

<strong>Ваучер храна</strong>
Ваучер храна

Ваучер Храна по Наредба 7 е социална придобивка за служители, освободена от такси и данъци до 60 лв месечно на служител.

Научи повече
<strong>Ваучер за безплатна храна</strong>
Ваучер за безплатна храна

Ваучер за безплатна храна по Наредба 11 се предоставя на служители, изложени на специфични условия на труд.

Разбери повече
<strong>Карта и Ваучер Подарък</strong>
Карта и Ваучер Подарък

Възнаградете служителите си с комплимент, чрез който те свободно ще изберат най-желания подарък. Подаръчните решения са широко приложими - за годишни и празнични бонуси, годишнини, специални поводи и други.  

Научи повече
<strong>Индивидуална консултация</strong>
Индивидуална консултация

Имате нужда от консултация кое е правилното Идънред решение за Вашите нужди? Не се колебайте и се свържете с нас - специалистите от търговски отдел ще Ви препоръчат най-подходящата програма.

Свържи се
<strong>Решения за партньори</strong>
Решения за партньори

Изберете модерна алтернатива, с която да възнаградите партньорите си и да развиете лоялна програма за своите клиенти. Предимствата на решенията са в леснотата на използване и гъвкавостта, с която да удовлетворят индивидуалните нужди на вашия бизнес.&nbsp;

Прочети повече

Идънред - партньор в избора на решения за работодатели

Представен в 45 страни, Идънред е световен лидер в предплатените корпоративни услуги за компании, служители и търговски обекти. 

Независимо дали се използват чрез карта, мобилно приложение, онлайн платформа или хартиен ваучер, всички те означават увеличение на покупателната способност на служителите, оптимизирано управление на разходите за фирми и допълнителен доход за търговските обекти и партньори. 

Програмите за социални придобивки на Идънред са предназначени да помогнат на компаниите да бъдат по-атрактивни работодатели, да мотивират, задържат и оптимизират представянето на своите служители и да изградят силна и успешна работодателска марка. Освен социалните придобивки - Ваучер Храна и Ваучер за безплатна храна, Идънред предлага широка гама от корпоративни решения - за мотивация, възнаграждение и постигане на бизнес целите.

Разгледайте различните решения, за да изберете най-подходящото за вас:

Ваучери за храна по Наредба 7

Ваучери за безплатна храна по Наредба 11

Ваучер за подарък

Карта за подарък

Подаръчни решения за вашите партньори и клиенти

 

Искам оферта за поръчка на ваучери за храна, подаръчни ваучери или карти

Формата е изпратена!