България
Свържете се с нас 02/974 0220
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Ваучер за подарък

 

За какви поводи може да се използва ваучер за подарък?


Ваучерът за подарък става все по-използван като инструмент за допълнително възнаграждение и мотивация на служителите в съвременните компании. Хартиеният ваучер за подарък може да се употребява в магазини, ресторанти и развлекателни обекти. Той се предоставя от работодателя  за поощряване на служителите, както и за подобряване на корпоративния имидж на компанията. Ето най-честите поводи за раздаване на ваучер за подарък:

Ваучер подарък 1
Ваучер подарък - За какви поводи може да се използва?
  1. Ваучер за подарък: Годишни бонуси – в края на календарната година или началото на следващата такава се правят разчети за резултатите на компанията и в зависимост от реализираните печалби се взема решение дали да бъдат раздадени годишни бонуси на служителите. Те могат да бъдат под формата на ваучер за подарък.

  2. Ваучер за подарък: Коледни и великденски премии – раздаването на ваучер за подарък като коледна или великденска премия засвидетелства отговорната социална политика на компанията. Служителите, получили ваучер за подарък, могат да задоволят специфичните си изисквания и потребности при избора на подарък.

  3. Ваучер за подарък: Награди за постигнати резултати – връчването на ваучер за подарък като награда за постигнатите резултати през определен период от време действа мотивиращо на работещите. Така системно се стимулира отдадеността им към съответната компания. В дългосрочен план ваучерът за подарък повишава ефективността на работата на служителите.

  4. Ваучер за подарък: Корпоративни разходи за пътуване – и не на последно място, ваучер за подарък може да бъде даван и в случаи на пътуване за бизнес цели. С ваучер за подарък служителите могат да покриват корпоративните си разходи, гарантирайки своето финансово спокойствие и сигурност в рамките на подобни пътувания.

 

Ваучер за подарък – ползи и преимущества за работодателя

Решението „Ваучер Подарък“ носи значителни ползи и преимущества на работодателя по отношение оптимизиране на разходите и ефективна мотивация на служителите. Вижте какво имаме предвид:

          - Ваучер за подарък – ползи и преимущества за работодателя: Оптимизиране на разходите – ваучер за подарък е начин да възнаградите добре представящите се служители, като едновременно с това си гарантирате ефективно управление на разходите.

          -Ваучер за подарък – ползи и преимущества за работодателя: Нестандартен и мотивиращ метод за възнаграждение – ваучер за подарък е метод за възнаграждение, който не се среща във всяка фирма и подобрява корпоративния имидж на компанията.

          - Ваучер за подарък – ползи и преимущества за работодателя: Лесна поръчка, раздаване и осчетоводяване – ваучер за подарък има достъпна и ефективна система, която гарантира безпроблемното опериране с него.      

 

Ваучер за подарък – ползи и преимущества за служителите

Несъмнено за служителите също са налице предимства от получаването на ваучер за подарък. Ето какви са те:

  • Ваучер за подарък – ползи и преимущества за служителите: Възможност за избиране на желания подарък – с ваучер за подарък служителят сам разглежда предлаганите в различните търговски обекти артикули и взима решение какъв подарък ще си направи. Така той ще се направи покупка, която наистина желае и която ще остави у него положителни чувства и емоции за дълъг период от време.
  • Ваучер за подарък – ползи и преимущества за служителите: Чувство за признание и оценка – благодарение на получения ваучер за подарък служителят ще почувства, че неговите усилия и отдаденост към компанията се оценяват подобаващо. Това може да повиши неговата мотивация и ефективност на работното място.
  • Ваучер за подарък – ползи и преимущества за служителите: Лесната употреба на ваучер за подарък – това е допълнителен стимул за работещия да го разглежда като награда. В допълнение на това е и богата мрежа от търговски обекти, в които служителят може да използва ваучер за подарък.
Ваучер за подарък 2
Ваучер за подарък - ползи и преимущества


Защо ваучер за подарък от Идънред България е верният избор?  


Идънред България е част от международната френска компания Edenred, утвърдила се като лидер на пазара на предплатени корпоративни услуги в световен мащаб. Качеството и професионализма, с които се отличава работата ни, нашата адаптивност и отлично разбиране на нуждите на работодателя и служителите както и непрекъснатото внедряване на технологични иновации и генериране на различни идеи, ни правят предпочитан партньор за всяка една корпоративна организация. По-надолу в текста ще научите защо Идънред България е подходящ и за вас при нужда от ефективни корпоративни решения. 
 

Ваучер за подарък от Идънред България: Качество и професионализъм
Идънред България притежава сертификат за качество ISO 2008 – 15, който е доказателство за надеждността на предоставяните на нашите клиенти услуги и решения. Всеки поръчан ваучер за подарък ще ви бъде доставен в предварително уговорените за това срокове, за да можете да го използвате точно по предназначение. Ваучер за подарък е достъпен за употреба в изключително широка мрежа от търговски обекти, с които имаме сключени партньорства.

Ваучер за подарък 3
Ваучер за подарък - Качество и професионализъм

Ваучер за подарък от Идънред България: Адаптивност и отлично разбиране нуждите на работодатели и служители – натрупаният опит в сферата на предплатените корпоративни услуги ни позволява да разбираме по-добре нуждите на работодателите и техните служители, както и да адаптираме в максимална степен решенията си към тези изисквания. Освен традиционния ваучер за подарък, предлагаме и набиращата особена популярност напоследък предплатена карта подарък. Тя може да се използва на всички ПОС терминали, приемащи разплащане с Mastercard в страната и чужбина, както и при онлайн пазаруване.
 

Ваучер за подарък от Идънред България: Грижа за удобството на клиента -  ние от Идънред България знаем колко е интензивен съвременният бизнес свят и с колко задачи и проблеми се налага да се справя ежедневно всеки един ръководител на фирма. Затова сме организирали дейността си така че решенията ни да достигат максимално бързо, лесно и удобно до клиента. Ако имате някакви неясноти или въпроси относно предлаганите от нас корпоративни решения, се свържете с наш оператор в делничните дни и ще получите необходимите ви отговори и информация.

 

Ваучер за подарък от Идънред България – стъпка към по-щастливи, мотивирани и ефективни служители!

Ваучер за подарък 4
Ваучер за подарък - по-мотивирани и ефективни служители

 

За какви поводи може да се използва ваучер за подарък?

Ваучер за подарък – ползи и преимущества за работодателя

Ваучер за подарък – ползи и преимущества за служителите

Защо ваучер за подарък от Идънред България е верният избор?