България
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Ваучер за подарък

Ваучерите за подарък са все по-предпочитана социална придобивка както сред работниците, така и сред работодателите. Те притежават многобройни предимства, към които присъства и възможността да се предоставят на служителите  под формата на ваучер за подарък за различни поводи. В следващите редове ще разберете по-подробно какво представляват ваучерите за подарък от Edenred, кога се раздават и какви са ползите за двете страни от тях!

Какво представлява ваучер за подарък от Идънред?

Хартиеният ваучер за подарък от Идънред е чудесен вариант работодателите да мотивират и възнаградят служителите си за положения труд. Освен че се създава чувство за принадлежност към общност сред служителите, той представлява и лесен вариант за оптимизиране на фирмените разходи. А залагайки на услугите за ваучери за подарък на лидер в сферата като Edenred, служителите са допълнително улеснени, тъй като партньорската търговска мрежа им предоставя възможност да го използват в над 10 000 обекта!

Къде може да се използва подаръчният ваучер?

Хартиеният ваучер за подарък от Идънред може да се използва в разнообразни търговски обекти, сред които са магазини, ресторанти и развлекателни места. Едни от най-големите ни партньори са световноизвестни имена като Billa, Lidl, IKEA, McDonald’s, Burger King, METRO и Starbucks. Разбира се, не е задължително ваучерите за подарък да бъдат за хранителен магазин или търговски обект. Те могат да се използват и в ресторанти или при по-специални поводи и интересно предназначение. По-подробна информация за това ще научите, ако останете с нас до края на статията!

За да бъдете максимално полезни на служителите си като работодател, препоръчително е да им предлагате подаръчни ваучери, които могат да бъдат използвани в максимално голям брой търговски обекти. По този начин, независимо от местожителството, работниците ще могат да се възползват подобаващо и без излишни затруднения от социалната придобивка. 

За какви поводи е подходящ ваучер за подарък?

Ваучерът за подарък става все по-използван като инструмент за допълнително възнаграждение и мотивация на служителите в съвременните компании. Хартиеният ваучер за подарък може да се употребява в магазини, ресторанти и развлекателни обекти. Той се предоставя от работодателя  за поощряване на служителите, както и за подобряване на корпоративния имидж на компанията. Ето най-честите поводи за раздаване на ваучер за подарък:

За какви поводи е подходящ Ваучер Подарък - Gift Voucher от Edenred

Годишни бонуси

 

В края на календарната година или началото на следващата такава се правят разчети за резултатите на компанията и в зависимост от реализираните печалби се взема решение дали да бъдат раздадени годишни бонуси на служителите. Те могат да бъдат под формата на ваучер за подарък.

 

Коледни и великденски премии

 

Раздаването на ваучер за подарък като коледна или великденска премия засвидетелства отговорната социална политика на компанията. Служителите, получили ваучер за подарък, могат да задоволят специфичните си изисквания и потребности при избора на подарък.

 

Награди за постигнати резултати

 

Връчването на ваучер за подарък като награда за постигнатите резултати през определен период от време действа мотивиращо на работещите. Така системно се стимулира отдадеността им към съответната компания. В дългосрочен план ваучерът за подарък повишава ефективността на работата на служителите.

 

Корпоративни разходи за пътуване

И не на последно място, ваучер за подарък може да бъде даван и в случаи на пътуване за бизнес цели. С ваучер за подарък служителите могат да покриват корпоративните си разходи, гарантирайки своето финансово спокойствие и сигурност в рамките на подобни пътувания.

 

Ваучер за подарък – ползи и преимущества за работодателя

Решението „Ваучер Подарък“ носи значителни ползи и преимущества на работодателя по отношение оптимизиране на разходите и ефективна мотивация на служителите. Ето какво имаме предвид с основните предимства:

  • Оптимизиране на разходите – ваучер за подарък е начин да възнаградите добре представящите се служители, като едновременно с това си гарантирате ефективно управление на разходите. За разлика от стандартното месечно парично възнаграждение, те не биват облагани с данъци. Ето защо ваучерът за подарък е подходящ начин да оптимизирате разходите на вашата компания;
  • Нестандартен и мотивиращ метод за възнаграждение – ваучерът за подарък е метод за възнаграждение, който не се среща във всяка фирма и подобрява корпоративния имидж на компанията.
  • Лесна поръчка, раздаване и осчетоводяване – ваучерите за подарък имат достъпна и ефективна система, която гарантира безпроблемното опериране с тях;    
  • Стимулиране на работната среда - Получавайки ваучери за подарък, служителите виждат, че трудът им е оценен, освен което се чувстват и част от работната общност. Това е чудесен вариант да създадете една по-приятелска атмосфера в компанията.

Ваучер за подарък – ползи и преимущества за служителите

Несъмнено за служителите също са налице предимства от получаването на ваучер за подарък. Ето какви са те:

  • Възможност за избиране на желания подарък – С ваучер за подарък служителят сам разглежда предлаганите в различните търговски обекти артикули и взема решение какъв подарък ще си направи. Така той ще се направи покупка, която наистина желае, и която ще остави у него положителни чувства и емоции за дълъг период от време.
  • Чувство за признание и оценка – Благодарение на получения ваучер за подарък служителят ще почувства, че неговите усилия и отдаденост към компанията се оценяват подобаващо. Това може да повиши неговата мотивация и ефективност на работното място.
  • Лесната употреба на ваучер за подарък – Това е допълнителен стимул за работещия да го разглежда като награда. В допълнение е и богата мрежа от търговски обекти, в които служителят може да използва ваучер за подарък.

Ваучер Подарък за служители от Edenred

Ваучери за подарък от Идънред България са верният избор

Идънред България е част от международната френска компания Edenred, утвърдила се като лидер на пазара на предплатени корпоративни услуги в световен мащаб. Качеството и професионализма, с които се отличава работата ни, нашата адаптивност и отлично разбиране на нуждите на работодателя и служителите, както и непрекъснатото внедряване на технологични иновации и генериране на различни идеи, ни правят предпочитан партньор за всяка една корпоративна организация. По-надолу в текста ще научите защо Идънред България е подходящ и за вас при нужда от ефективни корпоративни решения. 

Качество и професионализъм
Идънред България притежава сертификат за качество ISO 2008 – 15, който е доказателство за надеждността на предоставяните на нашите клиенти услуги и решения. Всеки поръчан ваучер за подарък ще ви бъде доставен в предварително уговорените за това срокове, за да можете да го използвате точно по предназначение. Ваучерът за подарък е достъпен за употреба в изключително широка мрежа от търговски обекти, с които имаме сключени партньорства.


Адаптивност и отлично разбиране нуждите на работодатели и служители
Натрупаният опит в сферата на предплатените корпоративни услуги ни позволява да разбираме по-добре нуждите на работодателите и техните служители, както и да адаптираме в максимална степен решенията си към тези изисквания. Освен традиционния ваучер за подарък, предлагаме и набиращата особена популярност напоследък предплатена карта подарък. Тя може да се използва на всички ПОС терминали, приемащи разплащане с Mastercard в страната и чужбина, както и при онлайн пазаруване.


Грижа за удобството на клиента
Ние, от Идънред България, знаем колко е интензивен съвременният бизнес свят и с колко задачи и проблеми се налага да се справя ежедневно всеки един ръководител на фирма. Затова сме организирали дейността си така, че решенията ни да достигат максимално бързо, лесно и удобно до клиента. Ако имате някакви неясноти или въпроси относно предлаганите от нас корпоративни решения, се свържете с наш оператор в делничните дни и ще получите необходимите ви отговори и информация.


Ваучер за подарък от Идънред България – стъпка към по-щастливи, мотивирани и ефективни служители!

Идънред Ваучер Подарък за служители

За какви поводи може да се използва ваучер за подарък?

Ваучер за подарък – ползи и преимущества за работодателя

Ваучер за подарък – ползи и преимущества за служителите

Защо ваучер за подарък от Идънред България е верният избор?

 

Научете също за Карта Подарък от Идънред.