Ваучер Подарък | Решения за Бизнеса | Идънред България
България
България

Ваучер подарък от Edenred Bulgaria

Ваучер за подарък

Ваучерите за подарък са предпочитана социална придобивка както сред работниците, така и сред работодателите. Тяхното най-голямо предимство е възможността получателят им да избере сам подаръка, който да закупи с тях. Това означава, че подаръчните ваучери за служители са подходящи както за дами, така и за господа.

Какво представлява ваучер за подарък от Идънред?

Хартиеният ваучер за подарък от Идънред представлява чудесен безкешов вариант за предоставяне на допълнителен бонус за постигнати резултати или при празнични поводи от страна на работодателя към неговите служители. Освен че мотивира и възнаграждава служителите за положения от тях труд, брандираният с фирмено лого подаръчен ваучер създава чувство за принадлежност към компанията сред служителите. 

Ваучер за подарък – ползи и преимущества за работодателя

  • Сигурно средство за предоставяне на бонус или подарък за повод
  • Бърза поръчка и доставка
  • Възможност за брандиране с фирмано лого

Ваучер за подарък – ползи и преимущества за служителите

  • Възможност за избор на желания подарък 
  • Чувство за признание и оценка 
  • Широка търговска мрежа с над 10 000 обекта в цялата страна

Научете повече за подаръчните ваучери на Идънред България

Къде може да се използва подаръчният ваучер?

Залагайки на услугите за ваучери за подарък на лидер в сферата като Edenred, вашите служители са допълнително улеснени, тъй като партньорската ни търговска мрежа предоставя възможност за използване на подаръния ваучер в над 10 000 обекта в цялата страна!

Хартиеният ваучер за подарък от Идънред може да се използва в разнообразни търговски обекти, сред които са хранителни магазини, заведения за хранене, кафенета, магазини за техника и облекла, книжарници, аптеки и др. Сред партньорите ни са магазини Billa, Lidl, IKEA, McDonald’s, Burger King, METRO, Starbucks, магазини Зора, книжарници Ориндж и много други. 

Открийте търговските обекти, в които можете да използвате подаръчните си ваучери от Идънред тук.

За какви поводи е подходящ ваучер за подарък?

Ваучерът за подарък придобива все по-голяма популярност като инструмент за допълнително възнаграждение и мотивация на служителите в съвременните компании. Ето най-честите поводи, за които нашите клиенти използват подаръните ваучери:

Годишни бонуси 

В края на календарната година или началото на следващата се правят разчети за резултатите на компанията и в зависимост от реализираните печалби се взема решение дали да бъдат раздадени годишни бонуси на служителите. Доста от клиентите ни избират да предоставят тези възнаграждения под формата на ваучер за подарък.

Награди за постигнати резултати

Връчването на ваучер за подарък като награда за постигнатите резултати през определен период от време действа мотивиращо на работещите. Така системно се стимулира отдадеността им към съответната компания. В дългосрочен план ваучерът за подарък повишава ефективността на работата на служителите.

Лични празници на служителите

Подаръчните ваучери са подходящ подарък за лични поводи на вашите служители заради възможността получателят им да избере сам подаръка, който да закупи с тях. Това ги прави подходящи както за дами, така и за господа.

Коледни и великденски премии

Раздаването на ваучер за подарък като коледна или великденска премия засвидетелства отговорната социална политика на компанията. Служителите, получили ваучер за подарък, могат да задоволят специфичните си изисквания и потребности при избора на подарък.

Корпоративни разходи за пътуване

Ваучерите за подарък могат да бъдат използвани и в случаи на пътуване за бизнес цели. С ваучер за подарък служителите могат да покриват корпоративните си разходи, гарантирайки своето финансово спокойствие и сигурност в рамките на подобни пътувания в страната.

Защо ваучери за подарък от Идънред България са верният избор?

Идънред България е част от международната мрежа на Edenred, която присъства в 45 държави по света и е утвърден лидер на пазара на предплатените корпоративни услуги в световен мащаб. Качеството и професионализмът, с които се отличава работата ни, нашата адаптивност и отлично разбиране на нуждите на работодателите и служителите, както и непрекъснатото внедряване на технологични иновации и генериране на различни идеи, ни правят предпочитан партньор за всяка една корпоративна организация. 

Адаптивност и отлично разбиране нуждите на работодатели и служители

Натрупаният опит в сферата на предплатените корпоративни услуги ни позволява да разбираме по-добре нуждите на работодателите и техните служители, както и да адаптираме в максимална степен решенията си към тези изисквания. Освен традиционния ваучер за подарък, предлагаме и набиращата особена популярност напоследък предплатена карта подарък. Тя може да се използва на всички ПОС терминали, приемащи разплащане с Mastercard в страната и чужбина, както и при онлайн пазаруване.

Грижа за удобството на клиента

Ние, от Идънред България, знаем колко е интензивен съвременният бизнес свят и с колко задачи и проблеми се налага да се справя ежедневно всеки един ръководител на фирма. Затова сме организирали дейността си така, че решенията ни да достигат максимално бързо, лесно и удобно до клиента. Ако имате някакви неясноти или въпроси относно предлаганите от нас корпоративни решения, свържете се с наш оператор на тел. номер: 02/974 0220 в делничните дни и ще получите необходимите ви отговори и информация.

Искам оферта за поръчка на ваучери за храна, подаръчни ваучери или карти

Формата е изпратена!