Edenred Run 2024: Подкрепа за Детското отделение на УМБАЛ-Бургас
България
България

Edenred Run 2024: Подкрепа за Детското отделение на УМБАЛ-Бургас

15.04.2024

Запишете се за благотворително щафетно бягане на Идънред България в подкрепа на най-малките пациенти на УМБАЛ-Бургас

Edenred Run 2024

Бягаме заедно, помагаме заедно на бягането за фирми Edenred Run 2024

За четвърта поредна година Идънред България организира благотворителното щафетно бягане за фирми Edenred Run. Тази година, нашата обща цел с партньора ни „5KM Run”, е да съберем средства в подкрепа на Отделението по Педиатрия към УМБАЛ-Бургас. УМБАЛ Бургас е най-голямата болница в Югоизточна България и играе ключова роля в здравеопазването на региона. Отделението по педиатрия в тази болница е единствено на територията на Община Бургас, което разполага със специалисти по детска кардиология и детска ендокринология, които имат нужда от нова апаратура. Както всяка година, и тази 100% от събраните средства ще отидат за закупуването медицинска апаратура в подкрепа на болничното заведение.

Как можете да се включите?

Сформирайте отбор от 4 човека. Отборите могат да бъдат мъжки, дамски или смесени. Всеки от участниците ще бяга 2 пъти по 1.5 км. Таксата за участие на отбор е минимум 250 лв. без ДДС, като цялата сума ще бъде дарена за каузата. При желание за подкрепа на каузата с по-голяма сума, може да бъде преведена сума по преценка на участниците.

Запишете се до 7 юни 2024 г. на https://forms.gle/eivPbJdHmz9kYxh99 

Побързайте! Турнирът има капацитет от 100 отбора. Първите 100 отбора, заявили участие, ще бъдат включени в бягането.

Кога и къде ще се проведе благотворителното бягане?

  • 20.06.2024 г. - 19:00 часа
  • Борисовата градина, София

Детско бягане

Тази година даваме възможност и на най-малките ентусиасти да се включат! Детското бягане ще се състои по трасе около 1- 1,5 км, непосредствено преди щафетата за възрастни, като не се заплаща допълнителна такса за участието на деца. Можете да запишете деца на възраст от 4 до 11 г. в същата форма, в която записвате отборите за възрастни. Начало на детското бягане – 18: 45 ч.

Idealday на Edenred в подкрепа на каузи със социална насоченост

Всяка година групата на Edenred празнува своя Idealday, като избира каузи и проекти със социална насоченост, които да подкрепи. Този специален ден обединява всички наши служители по света обществено полезна кауза в подкрепа на местните общности. Тази година Идънред България ще отпразнува своя Idealday на 20 юни с организирането на Edenred RUN 2024.

Edenred Run 2023 събра над 21 000 лв. АГО „Весела“ към МБАЛ „Свети Мина“, гр. Пловдив.

В миналогодишното издание на Edenred RUN 2023, в партньорство с „5KM Run” събрахме над 21 000 лв., които дарихме за закупуване специализирана медицинска апаратура за акушеро-гинекологичното отделение АГО „Весела“ към общинската болница МБАЛ „Свети Мина“, гр. Пловдив. Научете повече за събитието от миналата година.

Edenred Run 2023 дарение

Нека спортувайки заедно да направим разлика и помогнем на тези, които имат нужда!