Плащайте с Дигиталните ваучери от Идънред
България
България

Дигиталните ваучери от Идънред вече се приемат в големите хранителни вериги!

15.03.2024

Това предоставя на вас удобство и възможност да използвате своите дигитални ваучери в широка мрежа от обекти за пазаруване.

Уважаеми клиенти,

Искрено ви благодарим за продължаващото доверие, което ни оказвате като наши лоялни клиенти. Нашата цел винаги е да предоставяме услуги с високо качество, а вашата подкрепа е от изключително значение за нас.

С радост искаме да ви информираме, че големите вериги магазини: Фантастико, T Маркет, Лидъл, Кауфланд, Billa и Метро, вече приемат дигитални ваучери от Идънред. Това предоставя на вас удобство и възможност да използвате своите дигитални ваучери в широка мрежа от обекти за пазаруване.

Ако все още не сте избрали дигитални ваучери за храна за вашите служители, свържете се още сега с вашия търговски представител.

В срок до 30 юни 2024 г. трябва да преминете към дигитални ваучери за храна, за да се възползвате от данъчното облекчение. От 1 юли 2024 г. ще бъдат издавани само дигитални ваучери за храна по Наредба № 7. 

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от помощ, не се колебайте да се свържете с вашия търговски представител или екипа за обслужване на клиенти.

Благодарим ви още веднъж за вашето доверие и се надяваме, че използването на дигиталните ваучери за храна в търговската мрежа ще бъде удобно и приятно за вас и служителите ви

Научете повече за дигиталните ваучери за храна на Идънред

Вижте тук търговски обекти, приемащи дигитални ваучери за храна

Edenred Bulgaria - видео за дигитални ваучери за храна

 

Екипът на Идънред България