Приемайте разплащания с ваучери за храна за туризъм
България
България

ваучери за храна за туризъм

Ваучери за храна за туризъм. Нови клиенти за вашия обект!

Всеки месец над 200 000 служители в страната получават ваучери за храна, издадени от Идънред България, и търсят къде да ги похарчат. Ако вие предлагате туристически услуги, може да се свържете с нас, за да приемате разплащания с ваучери за храна по Наредба 7.

Защо да приемате разплащания с ваучери за храна по Наредба 7?

  • Ваучерите за храна за туризъм са нова концепция и включването от рано ви поставя една стъпка пред конкуренцията;
  • Възможност да получите допълнителни приходи за вашия бизнес от привлечени нови клиенти, които заплащат с ваучери за храна;
  • Нова аудитория от над 200 000 потенциални клиенти ще търсят къде в нашата партньорска мрежа да похарчат своите ваучери;
  • Лесно осребрявате ваучерите по утвърден вече модел - след като получите ваучерите от вашите клинти, ги изпращате за осребряване към нас и ние сме длъжни да ви преведем сумата по банков път в срок до 20 дни.

грф

Как работи?

Ваучерите за храна по Наредба 7 са придобивка, която се закупува от работодателите и се предоставя на техните служители от лицензиран оператор като Идънред България. Те са освободени от данъци и осигуровки за работодателите и служителите, ако работодателят дава до 200 лв. на месец на служител.

До сега ваучерите можеха да се използват от служителите само за закупуване на хранителни продукти от супермаркети, заведения за хранене, пекарни, сладкарници и други. От 1ви юли 2022 влезе в сила закон, който позволява с ваучерите за храна по Наредба 7, да се заплащат и туристически услуги, стига обектите да имат сключен договор с оператор на ваучери за храна.

Кой получава ваучери за храна по Наредба 7 и може да стане ваш клиент?

Грешно разбиране е, че ваучерите за храна по Наредба 7 са социална помощ или, че се получават от социално слаби. Всъщност, те са добавка над месечното възнаграждание и се дават от работодателите. Сред получателите на ваучери за храна от Идънред България има служители от всякакви сфери на дейност. За да получава една компания ваучери за храна, е необходимо всички служители на компанията да получават ваучери на еднаква стойност, независимо от позицията във фирмата. Дори изпълнителните директори на компаниите получават ваучери за храна. Сега всички получатели на ваучери за храна по Наредба 7 могат да бъдат насочени към вас!

грф

Как да се включите?

Идънред България има готовност да присъедини към търговската си мрежа дружества, предлагащи туристически услуги. Важно условие е да имате регистрация по ДДС, тъй като това е едно от изискванията на Наредба №7.

1. Попълвате контактната форма долу. Наш консултант ще се свърже с вас, за да уточните всички детайли и да ви напътства в целия процес;


2. Сключвате договор с Идънред България, за да се присъедините към търговската ни мрежа;


3. Всички ваши обекти и/или услуги ще бъдат включени на сайта на Идънред България, за да могат потребителите да ви открият лесно;


4. Потребителите заплащат с ваучери за храна туристическите услуги, които предлагате;


5. Вие осребрявате лесно ваучерите за храна при Идънред България.

Искам да стана част от мрежата на Идънред. Oставете контактите си и наш представител ще се свърже с Вас

Формата е изпратена!