Идънред България | Водещ оператор на ваучери за храна
България
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

 

Edenred - Enrich connections for good signage

Кои сме ние?

Идънред България е част от групата на световния лидер в предплатените корпоративни решения Идънред. Групата на Идънред се гордее с над 50 г. история и присъствие в 45 страни по света. Благодарение на натрупания опит и традициите във финансовите услуги, ние се развиваме постоянно и нашите финансови решения следват последните тенденции в мобилните и картовите разплащания. Нашите услуги са незаменим партньор на работодателите, служителите, търговските ни партньори и държавните институции навсякъде по света.

Вече повече от 18 г. Идънред България улеснява ежедневието и подобрява благосъстоянието на служителите в България, като помага на своите корпоративни клиенти да мотивират служителите и партньорите си чрез лесни за употреба продукти. 

В портфолиото на компанията ще откриете:

Нашата партньорска мрежа включва над 10 хил. търговски обекти и заведения за хранене, които приемат нашите ваучери и карти, увеличавайки оборота си и печелейки нови клиенти. 

 

edenred numbers

Дарителството е изключително важно и е сред основните ценности на Идънред

Като отговорна пред обществото компания, Идънред България следва програмата на Групата за Корпоративна социална отговорност, която има за цел да подпомогне обществото. Служителите на Идънред България ежегодно се включват към благотворителните каузи, организирани от Групата, но също така прегръщат свои доброволчески инициативи, с които да дават Добро за пример сред местните общности.

За нас е изключително важно да се включваме пряко в разрешаването на глобални проблеми като затлъстяването, разхищението на храна и опазването на околната среда. Затова създадохме блог секците „Балансирано хранене“ и „Опазване на околната среда“. 

Идънред по света

Идънред е водеща дигитална платформа за финансови услуги и разплащания и ежедневен спътник на работещите. Идънред свързва над 52 милиона потребители и 2 милиона партньорски обекта в 45 страни по света чрез повече от 950 000 корпоративни клиенти.

Групата на Идънред предлага решения за разплащане със специфични цели - за хранене, мобилност, стимули и корпоративни плащания. Верни на целта на Групата „Обогатяваме връзките завинаги“, тези решения подобряват благосъстоянието и покупателната способност на потребителите. Те обогатяват привлекателността и ефективността на компаниите и обновяват пазара на труда и местната икономика. Те също така насърчават достъпа до по-здравословна храна, по-екологични продукти и по-лесно придвижване.

Десетте хиляди служители на Идънред по света са ангажирани да превърнат живота на работещите в свързана екосистема, която е по-безопасна, по-ефективна и по-удобна за използване ежедневно. 

Развийте своята кариера в Идънред България!

 

edenred group results

Решения, които са полезни за всички заинтересовани страни

Мрежата на Идънред по света свързва компании, служители и търговци. Услугите на Групата носят добавена стойност на всички клиенти на фирмата:

  • Компаниите и публичният сектор получават партньорство в стремежа си да бъдат привлекателни работодатели, които мотивират своите екипи за по-добро представяне.
  • Служителите и гражданите получават улеснението и удобството на картите и ваучерите за разплащане.
  • Търговците (ресторанти, магазини, бензиностанции и др.) получават партньорство в стремежа си да увеличат приходите си, да насърчат лоялността на своите клиенти и да направят транзакциите си по-сигурни.
  • Освен това публичните власти оценяват използването на решения, които подобряват ефективността на техните социални политики и гарантират проследимост на отпуснатите средства.

Разгледайте всички корпоративни документи и публикации, за да научите повече за Идънред Груп.

Данни за Идънред по света

2 млн.

търговски обекта

Над 2,5 млрд.

трансакции

~38 млрд. €

годишен оборот

45

страни

~10 000

служители