Кандидатствайте за работа в Идънред България
България
България

Edenred Bulgaria - Свободни работни позиции

Развийте своята кариера в Идънред България

Искате ли да направите следващата голяма стъпка в своята кариера? Иска ли ви се да работите на място, на което идеите се насърчават и ценят? Място, на което всички служители споделят една обща амбиция и страст към работата си? Присъединете се към нас!

Разгледайте нашите отворени позиции, последвайте линка и изпратете своето CV.

Текущи свободни позиции:

Старши специалист маркетинг

Представител търговска мрежа 

Специалист продажби по телефона

Разгледайте свободните позиции на Идънред по света тук.

Повече информация за компанията може да намерите тук.

Запознайте се с бъдещите си колеги

Вашият нов екип е смесица от младост, опит и професионализъм. При нас цари приятна атмосфера на работа в екип и взаимопомощ. Ние се учим, растем и се развиваме заедно, за да предложим на клиентите, партньорите и потребителите на решенията на Идънред най-доброто клиентско изживяване. 

Как се забавляваме?

Работим здраво, затова се забавляваме здраво заедно.
Тиймбилдинги на Edenred Bulgaria

Правим добро заедно!

Идънред България усилено развива своята политика за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие в три направления. Нашата социална политика включва работа за опазване на околната среда, подпомагане на развитието на бизнеса по устойчив начин и подобряване качеството на живот на местните общности.

Edenred Bulgaria - CSR активности

Мениджъри на екипи 

За да бъде отличен екипът, той се нуждае от отлични лидери! Гордеем се с нашия мениджърски екип. Научете повече за нашите лидери:

Мениджъри Edenred 1Мениджъри Edenred 2

Допълнителни социални придобивки

Говори се, че трудът краси човека и ние сме съгласни. Но свършената работа трябва и да бъде заплатена подобаващо. Затова имаме щедър списък от конкретни придобивки, които ще получите от нас в замяна на вашия труд.

Edenred Bulgaria - допълнителни социални придобивки

Защо да се присъедините към Идънред България?

Нашата мисия

Постоянно се развиваме и обичаме да се предизвикваме. Мисията ни е да създаваме и доставяме решения, които правят живота на служителите по-лесен и подобряват ефективността на организациите. 

Над 275 000 служители и над 3 800 корпоративни клиенти в момента използват услугите на Идънред в България, като над 12 000 търговски обекти в цялата страна приемат нашите решения. 

Ние сме част от световния лидер в предплатените корпоративни решения Идънред, който присъства в 45 страни по света. Мрежата на Идънред включва над 950 хил. корпоративни клиенти, 52 млн. индивидуални потребители и 2 млн. партньорски търговски обекти. 

Нашите решения включват ваучери за храна, ваучери за подарък, предплатени карти и други персонализирани услуги за мотивация и задържане на служители, партньори и клиенти.

За да изпълним своята мисия, имаме нужда от служители, уникални като нас. Ключовите елементи на нашата корпоративна култура са взаимопомощта, подражанието и разнообразието. Полагаме грижи, за да осигурим работна среда, в която всеки служител може да се развива свободно и да намери необходимата подкрепа, за да развие напълно професионалните си умения.

Работата с нас означава:

  • Работа в иновативна, отговорна компания, която допринася за  по-лесен живот на служителите и по-голяма ефективност на организациите
  • Израстване в международна компания с множество възможности
  • Развитие в екип от хора, свързани със споделена страст

Кои сме ние? - Edenred Bulgaria