Кандидатствайте за работа в Идънред България
България
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Edenred Bulgaria - Свободни работни позиции

Развийте своята кариера в Идънред България

Искате ли да направите следващата голяма стъпка в своята кариера? Иска ли ви се да работите на място, на което идеите се насърчават и ценят? Място, на което всички служители споделят една обща амбиция и страст към работата си? Присъединете се към нас!

Разгледайте нашите отворени позиции, последвайте линка и изпратете своето CV.

Текущи свободни позиции:

Разгледайте свободните позиции на Идънред по света тук.

Повече информация за компанията може да намерите тук.

Защо да се присъедините към Идънред България?

Нашата мисия

Постоянно се развиваме и обичаме да се предизвикваме. Мисията ни е да създаваме и доставяме решения, които правят живота на служителите по-лесен и подобряват ефективността на организациите. 

Над 250 000 служители и над 2 400 корпоративни клиенти в момента използват услугите на Идънред в България, като над 10 000 търговски обекти в цялата страна приемат нашите решения. 

Ние сме част от световния лидер в предплатените корпоративни решения Идънред, който присъства в 45 страни по света. Мрежата на Идънред включва над 850 хил. корпоративни клиенти, 50 млн. индивидуални потребители и 2 млн. партньорски търговски обекти. 

Нашите решения включват ваучери за храна, ваучери за подарък, предплатени карти и други персонализирани услуги за мотивация и задържане на служители, партньори и клиенти.

За да изпълним своята мисия, имаме нужда от служители, уникални като нас. Ключовите елементи на нашата корпоративна култура са взаимопомощта, подражанието и разнообразието. Полагаме грижи, за да осигурим работна среда, в която всеки служител може да се развива свободно и да намери необходимата подкрепа, за да развие напълно професионалните си умения.

Работата с нас означава:

  • Работа в иновативна, отговорна компания, която допринася за  по-лесен живот на служителите и по-голяма ефективност на организациите
  • Израстване в международна компания с множество възможности
  • Развитие в екип от хора, свързани със споделена страст

Кои сме ние? - Edenred Bulgaria