Кандидатствайте за работа в Идънред България
България
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Edenred Bulgaria - Свободни работни позиции

Развийте своята кариера в Идънред България

Искате ли да направите следващата голяма стъпка в своята кариера? Иска ли ви се да работите на място, на което идеите се насърчават и ценят? Място, на което всички служители споделят една обща амбиция и страст към работата си? Присъединете се към нас!

Разгледайте нашите отворени позиции, последвайте линка и изпратете своето CV.

Текущи свободни позиции:

Асистент Обслужване на клиенти
 

Представител Търговска мрежа

Разгледайте свободните позиции на Идънред по света тук.

Повече информация за компанията може да намерите тук.

Защо да се присъедините към Идънред България?

Нашата мисия

Постоянно се развиваме и обичаме да се предизвикваме. Мисията ни е да създаваме и доставяме решения, които правят живота на служителите по-лесен и подобряват ефективността на организациите. 

Над 250 000 служители и над 2 400 корпоративни клиенти в момента използват услугите на Идънред в България, като над 10 000 търговски обекти в цялата страна приемат нашите решения. 

Ние сме част от световния лидер в предплатените корпоративни решения Идънред, който присъства в 45 страни по света. Мрежата на Идънред включва над 850 хил. корпоративни клиенти, 50 млн. индивидуални потребители и 2 млн. партньорски търговски обекти. 

Нашите решения включват ваучери за храна, ваучери за подарък, предплатени карти и други персонализирани услуги за мотивация и задържане на служители, партньори и клиенти.

За да изпълним своята мисия, имаме нужда от служители, уникални като нас. Ключовите елементи на нашата корпоративна култура са взаимопомощта, подражанието и разнообразието. Полагаме грижи, за да осигурим работна среда, в която всеки служител може да се развива свободно и да намери необходимата подкрепа, за да развие напълно професионалните си умения.

Работата с нас означава:

  • Работа в иновативна, отговорна компания, която допринася за  по-лесен живот на служителите и по-голяма ефективност на организациите
  • Израстване в международна компания с множество възможности
  • Развитие в екип от хора, свързани със споделена страст

Кои сме ние? - Edenred Bulgaria