Кандидатствайте за работа в Идънред България
България
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Edenred Bulgaria - Свободни работни позиции

Развийте своята кариера в Идънред България

Искате ли да направите следващата голяма стъпка в своята кариера? Иска ли ви се да работите на място, на което идеите се насърчават и ценят? Място, на което всички служители споделят една обща амбиция и страст към работата си? Присъединете се към нас!

Разгледайте нашите отворени позиции, последвайте линка и изпратете своето CV.

Текущи свободни позиции:

Търговски представител за София област

Представител търговска мрежа 

Оператор производство

Специалист продажби по телефона

Разгледайте свободните позиции на Идънред по света тук.

Повече информация за компанията може да намерите тук.

Запознайте се с бъдещите си колеги

Вашият нов екип е смесица от младост, опит и професионализъм. При нас цари приятна атмосфера на работа в екип и взаимопомощ. Ние се учим, растем и се развиваме заедно, за да предложим на клиентите, партньорите и потребителите на решенията на Идънред най-доброто клиентско изживяване. 

Как се забавляваме?

Работим здраво, затова се забавляваме здраво заедно.
Тиймбилдинги на Edenred Bulgaria

Правим добро заедно!

Идънред България усилено развива своята политика за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие в три направления. Нашата социална политика включва работа за опазване на околната среда, подпомагане на развитието на бизнеса по устойчив начин и подобряване качеството на живот на местните общности.

Edenred Bulgaria - CSR активности

Мениджъри на екипи 

За да бъде отличен екипът, той се нуждае от отлични лидери! Гордеем се с нашия мениджърски екип. Научете повече за нашите лидери:

Мениджъри Edenred 1Мениджъри Edenred 2

Допълнителни социални придобивки

Говори се, че трудът краси човека и ние сме съгласни. Но свършената работа трябва и да бъде заплатена подобаващо. Затова имаме щедър списък от конкретни придобивки, които ще получите от нас в замяна на вашия труд.

Edenred Bulgaria - допълнителни социални придобивки

Защо да се присъедините към Идънред България?

Нашата мисия

Постоянно се развиваме и обичаме да се предизвикваме. Мисията ни е да създаваме и доставяме решения, които правят живота на служителите по-лесен и подобряват ефективността на организациите. 

Над 275 000 служители и над 3 800 корпоративни клиенти в момента използват услугите на Идънред в България, като над 12 000 търговски обекти в цялата страна приемат нашите решения. 

Ние сме част от световния лидер в предплатените корпоративни решения Идънред, който присъства в 45 страни по света. Мрежата на Идънред включва над 950 хил. корпоративни клиенти, 52 млн. индивидуални потребители и 2 млн. партньорски търговски обекти. 

Нашите решения включват ваучери за храна, ваучери за подарък, предплатени карти и други персонализирани услуги за мотивация и задържане на служители, партньори и клиенти.

За да изпълним своята мисия, имаме нужда от служители, уникални като нас. Ключовите елементи на нашата корпоративна култура са взаимопомощта, подражанието и разнообразието. Полагаме грижи, за да осигурим работна среда, в която всеки служител може да се развива свободно и да намери необходимата подкрепа, за да развие напълно професионалните си умения.

Работата с нас означава:

  • Работа в иновативна, отговорна компания, която допринася за  по-лесен живот на служителите и по-голяма ефективност на организациите
  • Израстване в международна компания с множество възможности
  • Развитие в екип от хора, свързани със споделена страст

Кои сме ние? - Edenred Bulgaria