20 години Идънред България
България
България

20 години Идънред България

15.03.2024

Идънред България отбеляза 20 години иновации и устойчивост на българския пазар с официално събитие. Лидерът на пазара представи и най-новото допълнение в продуктовата си линия - дигиталните ваучери за храна Edenred+

Меди Бенбугера

Меди Бенбугера, изпълнителен директор на Идънред България

 

На 14.03.2024 г. Идънред България отбеляза с официално събитие 20 години грижа за благосъстоянието и удобството на българските служители и работодатели. Празнувайки две десетилетия на непрекъснати иновации и лидерство в сектора на придобивките за служители, Идънред България представи и най-новото допълнение в продуктовата си линия – дигиталните ваучери за храна Edenred+. Акцент на събитието беше и успешното партньорство със световния лидер Mastercard®.

Дигиталните ваучери, благодарение на технологията на Mastercard®, са не просто заявка, а директен скок към по-устойчиво, ефективно и удобно за потребителя бъдеще.

На събитието присъстваха Николай Павлов, заместник министър на Икономиката и Индустрията, Стефани Петибон, първи съветник в Посолство на Франция в България, Александра Мирчева, главен изпълнителен директор на ВМ Финанс Груп АД, Дана Синтежудеан, Директор направление “Придобивки и ангажираност на служителите за Европа, Близкия изток и Латинска Америка” в Идънред, Пиер Ганю, регионален Директор в Идънред за Южна Европа и Близкия Изток, и Стефан Делайе, председател на Френско-Българската Търговска Камара.

20 години Идънред България

Меди Бенбугера, Александра Мирчева, Пиер Ганю, Дана Синтежудеан

Идънред България за пореден път показва ангажимента си да предоставя решения, които отговарят на променящите се нужди на съвременната работна среда. Въвеждането на дигитални ваучери подчертава този ангажимент и предлага множество предимства, както на българските работодатели, така и на техните служители. Те премахват необходимостта от физически пластмасови или хартиени ваучери, следвайки световните ESG принципи. Благодарение на намалените отпадъци и въглероден отпечатък, Идънред България не само подобрява потребителското изживяване, но и допринася за една по-устойчива околна среда. 

Чрез мобилното приложение Edenred+ дигиталните ваучери безпроблемно се интегрират в смартфоните на крайните потребители. Така крайни потребители и корпоративни клиенти могат да се възползват от социалните си придобивки по рационализиран и екологичен начин. 

„През последните 20 години Идънред България подкрепя работодателите и техните служители чрез практични и иновативни решения“, каза Меди Бенбугера, изпълнителен директор на Идънред България. „Дигиталните ни ваучери, създадени в партньорство с Mastercard, са свидетелство за нашата отдаденост към иновациите и устойчивостта. Те са модерното технологично решение за преминаването към дигитална система, която предоставя по-голямо удобство на потребителите. Гледайки към бъдещето, продължаваме дигиталната трансформация и екологичната отговорност в сектора на допълнителните придобивки за служители.“ 

По време на церемонията, Идънред връчи специални награди на своите партньори, отличени бяха:

  • Карготек България ЕООД, Калмар България ЕООД и Евиден - „Първи клиенти на дигитални ваучери Edenred+“
  • Дени Маркет - „Първа трансакция с дигитални ваучери Edenred+ в търговски обект“
  • БАСФ ЕООД - „Най-дългогодишен партньор на Edenred: компания работодател“ , които са партньори на Идънред България от 2004 г.
  • Вивета ООД - „Най-дългогодишен партньор на Edenred: търговец“, които са партньори на Идънред България от 2004 г.

награди 20 години Идънред България

Пътят на Идънред България е белязан от постоянен растеж, иновации и дълбоко разбиране на нуждите на българските работодатели и техните служители. Днес компанията се впуска в следващата глава от своята история, затвърждавайки ангажимента си да предоставя първокласни услуги, които мотивират служителите и им помагат да намалят своя отпечатък върху природата.

20 години

Стъпка към по-зелено бъдеще с дигиталните ваучери на "Идънред България" (dnevnik.bg)

Бизнес, който работи и вдъхновява (Money.bg)