България
Свържете се с нас 02/974 0220
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Корпоративна социална отговорност

От създаването си през 1962 г. мисията на Идънред е да направи света на труда и служителите по-добър. Този ангажимент позволи на компанията да идентифицира централните сфери на своята политика за корпоративна социална отговорност. Като отговорна пред обществото компания, Идънред създаде социална програма, която има за цел да подпомогне обществото в три основни направления: Подобряване на качеството на живот, Опазване на околната среда и Отговорно създаване на стойност, обединени под името "Ideal". 


Всяка година компанията организира своя IdealDay. Докато тече кампанията, всички служители на Идънред по света се обединяват около обществено полезна кауза в едно от трите направления и допринасят за осъществяването на проекта. Това се случва едновременно във всички страни и офиси на компанията из целия свят. 

Ideal People

Направление Хора: Подобряване на качеството на живот
Идънред има за цел да насърчава благосъстоянието на служителите си чрез балансирано хранене и да допринася за развитието на местните общности. 

Ideal Planet

Направление Планета: Опазване на околната среда
Идънред се стреми да опази околната среда чрез намаляване на въглеродния си отпечатък, намаляване на потреблението на ресурси и отпадъци и чрез проектиране на екологични услуги.

Ideal Progress

Направление Напредък: Отговорно създаване на стойност
Идънред се ангажира да развива своите дейности и партньорства по етичен начин в цялата си верига от офиси по света. Групата гарантира ИТ сигурност и защита на данните, като същевременно отговаря на очакванията на своите клиенти и потребители и ги включва в дигитализацията.

Edenraid

От 2017 г. Edenraid е съществена част от фирмения живот за цялата група на Идънред. Кампанията насърчава спортуването и здравословния начин на живот сред служителите на фирмата, като същевременно им позволява да допринесат за кауза, която е важна за тях. В продължение на един месец всички служители на компанията по света изминават определена дистанция, която всяка година нараства. Вървейки, бягайки или карайки колело, служителите на фирмата заедно допринасят за събирането на средствата за избраната кауза. 

Научете повече за социалните активности на Идънред България в секцията Добро за пример.