Ваучери за храна | Предимства за работодателите | Идънред
България
България

Ваучер Храна

Разбери повече
Ваучер за безплатна храна
Продължи

Дигитален Ваучер Храна от Идънред България

дигитален ваучер храна, купони за храна, електронен ваучер храна, баучер храна Идънред, Идънред ваучер

 

Ваучери за храна – какво представляват?

Ваучери за храна са вид социална придобивка за служители, регулирана от Наредба 7 за ваучерите за храна на Министерството на финансите от 9.07.2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване дейност като оператор.

Посредством ваучери за храна, работодателят може да предостави на своите служители допълнение към месечната работна заплата. Когато то е в размер до 200 лв., работодателят и служителят са напълно освободени от данъци и осигуровки върху него. Законовите изисквания, които трябва да са изпълнени, за да могат да бъдат раздавани ваучери за храна, са следните: сключен трудов договор между компанията и служителя и получаване на ваучери за храна от всички служители, притежаващи към настоящия момент трудов договор с компанията.

 

Предимства за работодателите

 

Редица са предимствата за работодателите от внедряване на решението „Ваучер Храна“. Те са свързани с оптимизиране на разходите, повишаване на цялостната мотивация и ефективност на работещите, както и подобряване имиджа на самата компания. Ето малко повече информация за всяка една от споменатите ползи за работодателя от използването на ваучери за храна:

- Оптимизиране на разходите –  решението „Ваучер Храна“ ще осигури на работодателя значително помалки разходи отколкото стандартното увеличение на заплатите. Ваучери за храна  от Идънред България са изцяло освободени от данъци и осигурителни вноски, когато са в размер до 200 лв.. Можете да изчислите точно колко ще спестите от използването на ваучери за храна с помощта на онлайн калкулатора в нашия сайт.

- Повишаване мотивацията на служителите – ваучери за храна служат поощряващо и мотивиращо на всички служители. Те са едни от ефективните и изпитани в корпоративната практика решения, които могат да подобрят продуктивността на работниците в компанията.

- Подобряване на корпоративния имидж – ваучерите за храна са средство за подобряване на корпоративния имидж и повишаване на доверието на служителите.

- Удовлетворяване на специфични нужди и изисквания – екипът на Идънред България гарантира грижа за всички специфични нужди и изисквания на работодателя, свързани с ваучери за храна. През 2024 г., поръчките на ваучерите се случват изцяло онлайн в платформата на Идънред България, бързо и лесно.

Предимства за служителите

Предимствата на решението „Ваучер Храна“ не се отнасят само за а работодателя. Внедряването на ваучери за храна е също толкова полезно и отговарящо на интересите и на служителите. Вижте най-важните аргументи в тази посока:

                                                                                дигитални ваучери, електронни ваучери, купони за храна, идънред българия

 

- Освобождаване от данъци – данъчните облекчения от използването на ваучери за храна се усещат в пълна степен и от служителите. Те получават допълнение към месечната работна заплата с до 200 лв., без да се налага да им се удържа данък общ доход и осигурителни вноски за съответната сума.  

- Свободен избор на меню – с ваучери за храна служителят може да закупи всякакъв тип хранителни продукти, без алкохол и цигари от търговските обекти, принадлежащи към партньорската мрежа на Идънред България. В този смисъл служителят, притежаващ ваучери за храна, има свобода да избере какво да консумира в рамките на работния ден и извън него.

- Множество търговски обекти на разположение –  ваучери за храна от Идънред България важат за пазаруване в над 10 000 търговски  обекта, които могат да се видят на нашия сайт.

- Чувство на удовлетворение – Получаването на ваучери за храна от служителите може да създаде чувство на удовлетворение от работата и на принадлежност към структура и екип.

 

Защо да заложите на ваучери за храна от Идънред България?

Идънред България е част от международната френска компания Edenred, утвърдила се като лидер на пазара на предплатени корпоративни услуги в световен мащаб. Качество, коректност, удобство и богат избор от продукти, сред които и ваучери за храна, с които можете да стимулирате своите служители. Тези и още множество преимущества ще получите, ако се обърнете към нас. В следващите редове ще ви представим най-важните отличителни характеристики на услугите и решенията, предоставяни от Идънред България. 

 

Ваучери за храна от Идънред България: Високо качество и богат опит – Идънред България има дългогодишен опит в предоставянето на ваучери за храна и други предплатени корпоративни услуги. Опит, който ни позволява да разбираме доста по-добре нуждите както на работодателите, така и на техните служители. Компанията ни притежава сертификат за качество ISO 2008 – 15, удостоверяващ бързото, надеждно и висококачествено обслужване, което предлагаме. 

 

Ваучери за храна от Идънред България: Удобство и коректност -  удобството и коректността са още две отличителни характеристики на нашите услуги. Ние сме изключително стриктни по отношение на сроковете за зареждане на поръчаните ваучери за храна и други решения за бизнеса. За спестяване на време и по-голямо удобство поръчките на ваучери за храна се правят през нашата онлайн платформа, след подписване на договор.

дигитални ваучери, електронни баучери, купони за храна, Идънред

Ваучери за храна от Идънред България: Широка търговска мрежа с национално покритие -  предлаганите от Идънред България ваучери за храна важат за широка търговска мрежа с национално покритие. В нея се включват над 10 000 магазини, ресторанти и заведения за хранене. Веднъж получили своите ваучери за храна, служителите ви имат възможност да пазаруват с тях във всички тези търговски обекти. Независимо в коя част или населено място на страната се намира вашата фирма, ваучери за храна от Идънред България са ефективно корпоративно решение.

 

Ваучери за храна от Идънред България: Подкрепят българската икономика. Ваучери за храна от Идънред България помагат за увеличаването на покупателната способност на потребителите. Те създават нови работни места, дават добавена стойност за местната икономика и водят до изсветляване на доходите и потреблението.

 

Ваучери за храна от Идънред България: Внимание към клиента - ако имате въпроси във връзка с ваучери за храна и останалите ни предплатени корпоративни услуги и решения, екипът на Идънред България ще ви помогне. Можете да се свържете с наш оператор в стандартното седмично работно време – от понеделник до петък между 9:00 и 18:0 часа. Или да попълните формата за контакт.

 

Компанията ни вече има над 4000 корпоративни клиенти и над 275 000 ползватели. Изберете ваучери за храна или друга услуга от Идънред България. Хиляди вече ни се довериха, направете го и вие!

 

Ново! Дигитален Ваучер Храна

Защо да заложите на ваучери за храна от Идънред България?

Искам оферта за поръчка на ваучери за храна, подаръчни ваучери или карти

Формата е изпратена!