Ваучери за храна | Предимства за работодателите | Идънред
България
България
Свържете се с нас
Онлайн чат

Ваучер Храна

Разбери повече
Ваучер за безплатна храна
Продължи

Ваучер Храна от Идънред България

Ваучери за храна от Edenred Bulgaria

 

Ваучери за храна – какво представляват?

 

Ваучери за храна са вид социална придобивка за служители, регулирана от Наредба 7 за ваучерите за храна на Министерството на финансите от 9.07.2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване дейност като оператор.

Посредством ваучери за храна работодателят може да предостави на своите служители допълнение към месечната работна заплата. Когато то е в размер до 200 лв., работодателят и служителят са напълно освободени от данъци и осигуровки върху него. Законовите изисквания, които трябва да са изпълнени, за да могат да бъдат раздавани ваучери за храна, са следните: сключен трудов договор между компанията и служителя и получаване на ваучери за храна от всички служители, притежаващи към настоящия момент трудов договор с компанията.

 

Предимства за работодателите

 

Редица са предимствата за работодателите от внедряване на решението „Ваучер Храна“. Те са свързани с оптимизиране на разходите, повишаване на цялостната мотивация и ефективност на работещите, както и подобряване имиджа на самата компания. Ето малко повече информация за всяка една от споменатите ползи за работодателя от използването на ваучери за храна:

 

  • Оптимизиране на разходите –  решението „Ваучер Храна“ ще осигури на работодателя значително помалки разходи отколкото стандартното увеличение на заплатите. Ваучери за храна  от Идънред България са изцяло освободени от данъци и осигурителни вноски, когато са в размер до 200 лв.. Можете да изчислите точно колко ще спестите от използването на ваучери за храна с помощта на онлайн калкулатора в нашия сайт.
  • Повишаване мотивацията на служителите – ваучери за храна служат поощряващо и мотивиращо на всички служители. Те са едни от ефективните и изпитани в корпоративната практика решения, които могат да подобрят ефективността на работата в компанията.
  • Подобряване на корпоративния имидж – ваучери за храна са средство за подобряване на корпоративния имидж и повишаване на доверието на служителите.
  • Удовлетворяване на специфични нужди и изисквания – екипът на Идънред България гарантира грижа за всички специфични нужди и изисквания на работодателя, свързани с ваучери за храна. Предлага улеснена система за поръчка и раздаване на ваучери за храна.

Предимства за служителите

 

Предимствата на решението „Ваучер Храна“ не се отнасят само за а работодателя. Внедряването на ваучери за храна е също толкова полезно и отговарящо на интересите и на служителите. Вижте най-важните аргументи в тази посока:

Ваучери за храна от Идънред - плащане на сметка в ресторант

 

  • Освобождаване от данъци – данъчните облекчения от използването на ваучери за храна се усещат в пълна степен и от служителите. Те получават допълнение към месечната работна заплата с до 200 лв., без да се налага да им се удържа данък общ доход и осигурителни вноски за съответната сума.  
  • Свободен избор на меню – с ваучери за храна служителят може да закупи всякакъв тип хранителни продукти, без алкохол и цигари от търговските обекти, принадлежащи към партньорската мрежа на Идънред България. В този смисъл служителят, притежаващ ваучери за храна, има свобода да избере какво да консумира в рамките на работния ден и извън него.
  • Множество търговски обекти на разположение –  ваучери за храна от Идънред България важат за пазаруване в над 10 000 търговски  обекта, които могат да се видят на нашия сайт.
  • Чувство на удовлетворение – Получаването на ваучери за храна от служителите може да създаде чувство на удовлетворение от работата и на принадлежност към структура и екип.

Edenred Bulgaria - лого на Ваучер Храна

 

Защо да заложите на ваучери за храна от Идънред България?

Идънред България е част от международната френска компания Edenred, утвърдила се като лидер на пазара на предплатени корпоративни услуги в световен мащаб. Качество, коректност, удобство и богат избор от продукти, сред които и ваучери за храна, с които можете да стимулирате своите служители. Тези и още множество преимущества ще получите, ако се обърнете към нас. В следващите редове ще ви представим най-важните отличителни характеристики на услугите и решенията, предоставяни от Идънред България. 

 

Ваучери за храна от Идънред България: Високо качество и богат опит – Идънред България има дългогодишен опит в предоставянето на ваучери за храна и други предплатени корпоративни услуги. Опит, който ни позволява да разбираме доста по-добре нуждите както на работодателите, така и на техните служители. Компанията ни притежава сертификат за качество ISO 2008 – 15, удостоверяващ бързото, надеждно и висококачествено обслужване, което предлагаме. 

 

Ваучери за храна от Идънред България: Удобство и коректност -  удобството и коректността са още две отличителни характеристики на нашите услуги. Ние сме изключително стриктни по отношение на сроковете за доставка на поръчаните ваучери за храна и други решения за бизнеса. За спестяване на време и по-голямо удобство бихте могли да направите поръчка на ваучери за храна и през нашата онлайн платформа, след подписване на договор.

 Визия на ваучер за храна от Edenred 2022

Ваучери за храна от Идънред България: Широка търговска мрежа с национално покритие -  предлаганите от Идънред България ваучери за храна важат за широка търговска мрежа с национално покритие. В нея се включват над 10 000 магазини, ресторанти и заведения за хранене. Веднъж получили своите ваучери за храна, служителите ви имат възможност да пазаруват с тях във всички тези търговски обекти. Независимо в коя част или населено място на страната се намира вашата фирма, ваучери за храна от Идънред България са ефективно корпоративно решение.

 

Ваучери за храна от Идънред България: Подкрепят българската икономика. Ваучери за храна от Идънред България помагат за увеличаването на покупателната способност на потребителите. Те създават нови работни места, дават добавена стойност за местната икономика и водят до изсветляване на доходите и потреблението.

 

Ваучери за храна от Идънред България: Внимание към клиента - ако имате въпроси във връзка с ваучери за храна и останалите ни предплатени корпоративни услуги и решения, екипът на Идънред България ще ви помогне. Можете да се свържете с наш оператор в стандартното седмично работно време – от понеделник до петък между 9:00 и 18:0 часа. Или да попълните формата за контакт.

 

Компанията ни вече има над 2700 корпоративни клиенти и над 165 000 ползватели. Изберете ваучери за храна или друга услуга от Идънред България. Хиляди вече ни се довериха, направете го и вие!

 

Ваучери за храна – какво представляват?

Ваучери за храна – предимства за работодателите

Ваучери за храна – предимства за служителите

Защо да заложите на ваучери за храна от Идънред България?

Искам оферта за поръчка на ваучери за храна, подаръчни ваучери или карти

Формата е изпратена!