България
Свържете се с нас 02/974 0220
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

 Карта подарък - Gift Card


Същност на решението „Карта подарък“ / "Gift Card"

„Карта подарък“ или както е по-широко позната като "Gift card" представлява предплатено корпоративно решение, което дава възможност на компаниите да възнаграждават своите служители и да повишават мотивацията им. На пазара „Карта подарък“ се предлага в два варианта – под формата на хартиен ваучер, който може да се използва в широка мрежа от търговски обекти, както и под формата на предплатена карта подарък Mastercard, предназначена за ПОС терминали и онлайн пазаруване. Ето основните отличителни характеристики, които разкриват същността на решението „Карта подарък“ и го правят подходящо за бизнеси от различни сфери:

Карта Подарък 1
Карта Подарък / Gift Card - Възнаграждение на служител

-    Нестандартност – „Карта подарък“ е нестандартно решение за мотивация на служителите, което не се среща във всяка компания. Това го прави по-забележимо и привличащо вниманието на работещите, позволявайки на работодателя да реализира своите цели, свързани с мотивация, възнаграждение и повишаване производителността на труда. 
-    Динамика – друга отличителна характеристика на „Карта подарък“ е нейната динамика, даваща възможност на всеки служител да я адаптира спрямо своите собствени вкусове и предпочитания. След получаване на „Карта подарък“, той може да я използва в широка мрежа от търговски обекти (над 10 000) и да избере своя най-желан подарък. 
-    Оптимизиране на ресурси и време – чрез „Карта подарък“ вие, като работодател, ще можете ефективно да възнаграждавате и мотивирате своите служители, без това да ви отнема значително количество ресурси и време.
-    Подходяща за всякакви поводи – много важно предимство на решението „Карта подарък“ е, че може да се използва за най-различни поводи. Започвайки от годишни бонуси и премии за Коледа и Великден, стигайки до награди за постигнати от служителя резултати и покриване на корпоративни разходи при пътуване. „Карта подарък“ е винаги надеждно решение.

Кой има полза от използването на „Карта подарък“/"Gift Card"?   

 

Карта Подарък 2
Карта Подарък Gift Card - Най-подходящ подарък

Решението „Карта подарък“ може да балансира между различните интереси и носи ползи за редица заинтересовани страни. Сред тях са: работодателите, служителите, търговските обекти, приемащи разплащането с „Карта подарък“, както и държавните институции. Вижте по какъв начин е свързана всяка от тези заинтересовани страни с „Карта подарък“: 

Работодател – досега основно разгледахме ползите за работодателя от решението „Карта подарък“ – привличане вниманието на служителите и подобряване имиджа на компанията сред тях, спестяване на ресурси и време, възможност за използване при разнообразни поводи. „Карта подарък“ помага на работодателя да се конкурира по-успешно и ефективно на пазара на труда и е надежден инструмент по отношение повишаване мотивацията и професионалните постижения на работещите. 

Служители – чрез „Карта подарък“ служителите получават възможността сами да вземат решение за това какъв тип подарък би бил най-подходящ за моментните им нужди и предпочитания. „Карта подарък“ им позволява да разгледат множество търговски обекти в цялата страна и бързо, и лесно да открият, и закупят желаните стоки. 

Търговски обекти – полза от „Карта подарък“ имат и търговските обекти, които приемат разплащане с нея. Благодарение на „Карта подарък“ те успешно увеличават своите обороти и печелят нови клиенти в дългосрочен план. 

Държавни институции – държавните институции също имат полза от внедряването на „Карта подарък“ като решение за възнаграждение и мотивация на служителите. „Карта подарък“ помага за осигуряването на целесъобразност и ефективност на обществените социални политики. Тя увеличава покупателната способност на потребителите, създава нови работни места и носи добавена стойност за местната икономика. Освен това „Карта подарък“ води до изсветляване доходите на населението. 

Защо да заложите на „Карта подарък“ от Идънред България? 

 

 

Идънред България е част от международната френска компания Edenred, утвърдила се като лидер на световния пазар на предплатени корпоративни решения, в това число и „Карта подарък“. Тя притежава над 50-годишна история и присъствие в повече от 45 страни. На пазара в България сме вече над 15 години, стремейки се да предоставяме решения, като „Карта подарък“, които да мотивират служителите и подобрят ефективността на корпоративните организации. В следващите редове ще изведем няколко основателни причини за вас, като работодател, да заложите на „Карта подарък“ от Идънред България.   

Най-голямата търговска мрежа в страната -  Идънред България разполага с най-голямата по рода си търговска мрежа в нашата страна. В нея влизат над 10 000 магазини и ресторанти, супермаркети и развлекателни обекти от всякакъв тип. Във всички тези обекти вашите служители ще имат възможността да пазаруват с получената карта подарък. „Карта подарък“ ще им позволи да си направят най-желания подарък за конкретния повод и да се почувстват удовлетворени.

Лесна адаптация -  „Карта подарък“ / Gift Card от Идънред България е създадена така, че лесно да се адаптира към нуждите и изискванията на различните компании и техните служители. Можете да я използвате като решение за възнаграждение и мотивация на работещите в два варианта. Първият е „Карта подарък“ под формата на хартиен ваучер, който важи за цялата ни мрежа от партньорски търговски обекти. А вторият е - предплатена карта подарък Mastercard, предназначена за всички ПОС терминали, които приемат разплащане с Mastercard, както и за извършване на онлайн покупки.  

„Карта подарък“ от Идънред България: Качество и внимание към клиента – Идънред България притежава сертификат за качество ISO 2008 – 15, който е ярко доказателство за качеството и надеждността на решенията, които предоставяме. В работата си се отличаваме също така с коректност и внимание към клиента. Можете да бъдете сигурни, че всяка поръчана от вас „Карта подарък“ ще ви бъде доставена навреме, за да я използвате по предназначение. Ако са налице някакви въпроси или проблеми във връзка с внедряването на „Карта подарък“ във вашия бизнес, операторите на Идънред България с радост ще ви помогнат. Свържете се с тях всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 часа!

Изберете „Карта подарък“ от Идънред България и се възползвайте от всички преимущества, които ще донесе за вашия бизнес! 
 

Същност на решението „Карта подарък“

Кой има полза от използването на „Карта подарък“?

Защо да заложите на „Карта подарък“от Идънред България?