Мотивация за работа | Подаръчни решения от Edenred
България
България

Мотивация и възнаграждение за служителите

С Карта и Ваучер Подарък

Приложение на Карта и Ваучер Подарък

Годишни

бонуси

Коледни

и великденски премии

Награди

за постигнати резултати

Корпоративни

разходи при пътуване

Рождени дни

и други поводи

Специални

поводи

Мотивация за работа


Кои са факторите, влияещи върху ежедневната мотивация за работа?

Всяка корпоративна организация се нуждае от служители с висока мотивация за работа. Факторът „мотивация за работа“ влияе както върху количеството, така и върху качеството на реализираните задачи и проекти в рамките на един работен ден. Няма как вие като работодатели да постигате желаните бизнес резултати, без служителите ви да притежават необходимата мотивация за работа и отдаденост към мисията и целите на компанията. Кои обаче са факторите, влияещи върху ежедневната мотивация за работа на всеки един служител? В следващите редове ще ви представим най-важните сред тях. 

Кои фактори влияят на мотивацията за работа?

  • Мотивация за работа: Заплащане и придобивки – колкото и интересна, и предизвикателна да бъде една длъжност, служителят трудно би притежавал висока мотивация за работа, без да бъде удовлетворен в материален план. В този смисъл от голямо значение за фактора „мотивация за работа“ е равнището на получаваните от служителите месечни работни заплати. Към тях могат да се прибавят и някои придобивки като ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване и т.н. Те могат да повишат ежедневната мотивация за работа на служителите и постиганите от тях професионални резултати.  
  • Мотивация за работа дават оценката и признанието на работодателя – усещането за признание на личните постижения е важно за ежедневната мотивация за работа. Нужно е служителят да вижда и разбира, че неговите усилия и отдаденост към компанията се оценяват по достойнство от работодателя. Надеждна опция за демонстриране на подобна оценка и признание е раздаването на бонуси и премии за постигнати резултати. Доказателство за това са над 2700-те корпоративни клиенти, които използват  предплатените подаръчни решения от Идънред България като средство за възнаграждение на служителите и повишаване на тяхната мотивация за работа. 
  • Мотивация за работа може да се търси и в корпоративната атмосфера. Не бива да я пренебрегвате като фактор, когато става въпрос за ежедневната мотивация за работа на служителите. В нея могат да се включат различни елементи – от средата, в която работят отделните служители, през взаимоотношенията работодател – служител и служител – служител, до внедряването на определени корпоративни практики и решения, подобряващи имиджа на компанията пред работещите. Всички те са част от ежедневната мотивация за работа в компанията.

Връзка между ежедневната мотивация за работа и предплатените подаръчни решения

Подаръчни решения от Edenred Bulgaria

Чрез предплатените подаръчни решения за възнаграждение и мотивация за работа от Идънред България компаниите предоставят възможност на всеки служител сам да избере най-желания подарък. Тези решения за мотивация за работа могат да бъдат под формата на предплатена карта Mastercard, предназначена за ПОС терминали и онлайн пазаруване, както и под формата на хартиени ваучери, достъпни за използване в широка мрежа от търговски обекти. Ето няколко отличителни характеристики на предплатените подаръчни решения, които имат пряка връзка с ежедневната мотивация за работа:

Нестандартно средство за възнаграждение – предплатените подаръчни решения за мотивация за работа са нестандартно средство за възнаграждение, което обаче е достъпно за всяка компания. Подаръчните решения от Идънред България са ефективен начин за подобряване на ежедневната мотивация за работа. С тях служителят може да се почувства ценен и уважаван от работодателя.

Модерен и динамичен подарък – предплатените подаръчни решения за мотивация за работа играят ролята на модерен и динамичен подарък за служителя. Динамичен, защото всеки работещ получава възможността сам да разгледа различни търговски обекти и да си направи подарък, който в най-голяма степен би отговорил на личните му вкусове и предпочитания. Ежедневната мотивация за работа може да е дори по-голяма, когато служителите знаят не само, че ще получат награда за усилията и постиженията си, но и че тази награда ще бъде точно такава, каквато те самите желаят. 

Подходящи за всеки повод - предплатените подаръчни решения са подходящ инструмент за възнаграждение на служителите и повишаване на ежедневната им мотивация за работа във всеки удачен повод. Независимо дали става въпрос за коледни или великденски премии, годишни бонуси, или награди за постигнати резултати, посредством карта или ваучер подарък, служителят ще може да направи най-подходящата покупка за себе си. Това може да повлияе положително и за неговата мотивация за работа в компанията. 

Защо да заложите на предплатените подаръчни решения за мотивация за работа от Идънред България?

Идънред България е част от международната френска компания Edenred, която е лидер на пазара на предплатените корпоративни решения за мотивация за работа в световен мащаб. Вече повече от 15 години ние предлагаме на българския пазар иновативни и гъвкави решения за възнаграждение на служителите и повишаване на тяхната мотивация за работа. Вижте защо би било изгодно за вас като работодател да заложите именно на предплатените подаръчни решения за мотивация за работа от Идънред България: 

Мотивация за работа от Идънред България

1.    Качество и професионализъм – предлаганите от нас услуги и решения за повишаване ежедневната мотивация за работа, се отличават с най-високо качество и професионализъм. Компанията притежава сертификат за качество ISO 2008 – 15, удостоверяващ заложените високи стандарти в нейната дейност, както и предоставяната добавена стойност на клиентите. Всеки поръчан ваучер или карта подарък от Идънред България ще ви бъде предоставен в предварително уговорените за това срокове, за да можете да го използвате по предназначение във връзка с целите си за повишаване на ежедневната мотивация за работа. 
2.    Мотивация за работа от Идънред България: Адаптивност и разбиране нуждите на работодатели и служители – опитът ни в сферата на предплатените корпоративни решения ни позволява да разбираме нуждите на работодателите и техните служители, както и да адаптираме предлаганите решения за повишаване на ежедневната мотивация за работа към тези изисквания. Както вече споменахме, нашите подаръчни решения за по-висока мотивация за работа се предлагат под две форми -  карта Mastercard и хартиен ваучер подарък. И двата варианта могат да повлияят положително за повишаване ежедневната мотивация за работа на служителите.
3.    Мотивация за работа от Идънред България: Търговска мрежа на национално ниво – предплатените от нас подаръчни решения за повишаване ежедневната мотивация за работа могат да се използват в широка търговска мрежа на национално ниво, включваща над 10 000 магазини, ресторанти и развлекателни обекти от всякакъв вид из цялата страна. Независимо в кое населено място се намира вашата фирма, служителите ви ще могат да се възползват в пълна степен от преимуществата на ваучер и карта подарък за мотивация за работа, и да си направят мечтаните подаръци за празници, корпоративни събития и други значими поводи. 

Предплатените подаръчни решения от Идънред България са стъпка към по-щастливи, удовлетворени и притежаващи висока мотивация за работа служители!

 

Кои са факторите, влияещи върху ежедневната мотивация за работа?

Връзка между ежедневната мотивация за работа и предплатените подаръчни решения

Защо да заложите на предплатените подаръчни решения за мотивация за работа от Идънред България?

Искам оферта за поръчка на ваучери за храна, подаръчни ваучери или карти

Формата е изпратена!