Препоръчай Edenred на компания и спечели Ваучер награда
България
България
Свържете се с нас
Онлайн чат

Препоръчайте Идънред и може да спечелите до 1000 лв.

Запознайте друга компания с продуктите на Идънред и попълнете формуляра

Препоръчай Идънред - Общи условия

Данни на компанията, която препоръчвате

Вашите данни

„Брандът вече не е, това което ние казваме на потребителите. Той е това, което потребителите споделят един на друг“ – Скот Кук

Добре дошли в страницата "Препоръчай Идънред". Това е нашият начин да Ви кажем „благодаря“. Чрез тази програма имате възможността да препоръчате продуктите на Идънред България на друга компания и да спечелите между 50 лв. и 1 000 лв. за това.

Как да препоръчате продуктите на Идънред България?

steps

recommend

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА ТУК

Спечелете атрактивни награди:

Наградите са под формата на подаръчни ваучери на Идънред и ще ви бъдат изплатени след направена и платена поръчка от страна на препоръчаната компания.

  • Ако препоръчаната от вас компания сключи договор с нас за поръчка на ваучери за храна: Стойността на вашата награда зависи от броя на служителите в компанията, на която сте ни препоръчали.
  • Ако препоръчаната от вас компания сключи договор с нас за подаръчни и мотивационни продукти: Стойността на наградата зависи от размера на направената поръчка.

rewards

* Месечната стойност на поръчаните ваучери за храна (по Наредба №7) трябва да е минимум 100 лв. на служител., за да има право Участника да получи съответстващата награда.

Защо да препоръчате продуктите на Идънред България?

benefits of edenred bulgaria

recommend

Кратка информация за всички основни продукти на Идънред България:

Нашите продукти са насочени към компании и им помагаме да улеснят своята дейност, както и подобряват живота на служителите им. 

продуктите на идънред българия

Интересни факти за ваучерите за храна:

  • Според 63%* от получаващите ваучери за храна служители, тази социална придобивка увеличава покупателната им способност.
  • Според 68,2%* от получаващите биха загубили част от бюджета си за храна ако не получаваха ваучери за храна.
  • Освен това, компаниите и служителите са освободени от данъци и осигуровки върху вачерите за храна при получаване на до 200 лв. ваучери на месец на човек. 

*Данните са според изследване на Идънред България сред потребителите на ваучери за храна, проведено през октомври 2021 г.

recommend