Препоръчай Edenred на компания и спечели Ваучер награда
България
България

Препоръчайте Идънред и може да спечелите до 1000 лв.

Запознайте друга компания с продуктите на Идънред и попълнете формуляра

Препоръчай Идънред - Общи условия

Данни на компанията, която препоръчвате

Вашите данни

„Брандът вече не е, това което ние казваме на потребителите. Той е това, което потребителите споделят един на друг“ – Скот Кук

Добре дошли в страницата "Препоръчай Идънред". Това е нашият начин да Ви кажем „благодаря“. Чрез тази програма имате възможността да препоръчате продуктите на Идънред България на друга компания и да спечелите между 50 лв. и 1 000 лв. за това.

Как да препоръчате продуктите на Идънред България?

steps

recommend

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА ТУК

Спечелете атрактивни награди:

Наградите са под формата на подаръчни ваучери на Идънред и ще ви бъдат изплатени след направена и платена поръчка от страна на препоръчаната компания.

  • Ако препоръчаната от вас компания сключи договор с нас за поръчка на ваучери за храна: Стойността на вашата награда зависи от броя на служителите в компанията, на която сте ни препоръчали.
  • Ако препоръчаната от вас компания сключи договор с нас за подаръчни и мотивационни продукти: Стойността на наградата зависи от размера на направената поръчка.

таблица с наградите при препоръчана фирма, която стане клиент на Идънред България

* Месечната стойност на поръчаните ваучери за храна (по Наредба №7) трябва да е минимум 100 лв. на служител., за да има право Участника да получи съответстващата награда.

Защо да препоръчате продуктите на Идънред България?

предимства на кампанията препоръчай идънред българия и спечели награда

recommend

Кратка информация за всички основни продукти на Идънред България:

Нашите продукти са насочени към компании и им помагаме да улеснят своята дейност, както и подобряват живота на служителите им. 

продуктите на идънред българия ад

Интересни факти за ваучерите за храна:

  • Според 63%* от получаващите ваучери за храна служители, тази социална придобивка увеличава покупателната им способност.
  • Според 68,2%* от получаващите биха загубили част от бюджета си за храна ако не получаваха ваучери за храна.
  • Освен това, компаниите и служителите са освободени от данъци и осигуровки върху вачерите за храна при получаване на до 200 лв. ваучери на месец на човек. 

*Данните са според изследване на Идънред България сред потребителите на ваучери за храна, проведено през октомври 2021 г.

recommend