България
България

Опазване на околната среда

Как да намалим хранителните отпадъци (от гледна точка на търговец и ресторантьор)?

Как да намалим хранителните отпадъци (от гледна точка на търговец и ресторантьор)?

05.10.2021

Значителни количества храна се произвеждат, но не се консумират от хората. Храната се разхищава по цялата верига до крайния консуматор - във фермите, в производството, в магазините, в ресторантите и заведенията. Научете как да намалите хранителните отпадъци във вашия бизнес.

Научи повече
Как да намалим разхищението на храна в ежедневието си (от гледна точка на потребител)?

Как да намалим разхищението на храна в ежедневието си (от гледна точка на потребител)?

21.09.2021

Колко често посягате към капака на кофата, за да изхвърлите остатъците от храна? А забравяте ли какви продукти има в хладилника или в килера? Научете как да намалите разхищението на храни в ежедневието си.

Научи повече
Защо разхищението на храна е проблем

Защо разхищението на храна е проблем

12.08.2021

Големи количества храна се произвеждат, но не се консумират от хората. Научете как това влияе на семейния бюджет и на околната среда.

Научи повече