Идънред България дари дрехи и учебни пособия за първия учебен ден
България
България

Идънред България дари дрехи и учебни пособия за първия учебен ден

13.09.2022

Събрахме цели 6 кашона с дрехи, обувки, раници и учебни пособия, които изпратихме към организацията – „Бъди добър! Прави добро!“, за да зарадваме деца от Северозапада за първия учебен ден.

Дарителска кампания за първия учебен ден на деца от Северозапада

Познатите ни от великденската ни дарителска кампания Мая Методиева и нейните съмишленици от сдружение “Бъди добър! Прави добро!” отново имат нужда от подкрепа. Този път поводът е първият учебен ден. От години сдружението помага на нуждаещи се семейства от Северозапада. Целта на последната инициирана от сдружението кампания е да помогне на възможно най-много деца от бедни семейства да прекрачат прага на училище с прилично изглеждащи дрешки и раници, пълни с учебни пособия. Нуждаещите се деца от град Враца, както и от селата Баница, Габаре, Бутан и Малорад са над 600.

С колегите от Идънред България изпратихме своето дарение за първия учебен ден

Благотворителна кампания на Edenred Bulgaria за първия учебен ден

Екипът на Идънред България събра и изпрати към сдружение “Бъди добър! Прави добро!” цели 6 кашона с дрехи, обувки, раници и учебни пособия. Мая Методиева сподели с нас, че вече всичко е разпределно и изпратено към нуждаещите се дечица. 

Дарителството е сред основните ценности на Идънред. Едно от основните направления в политиката за социална отговорност на компанията е направлението Хора. Сред основните цели на това направление е компанията и служителите й да допринасят за развитието на местните общности и подобряването на качеството на живот на хората. Щастливи сме, че колегите в Идънред България с радост подкрепят инициативи в помощ на обществото!

Благодарим от сърце на всички, които се включиха!

 

Научете още за дарителските кампании на Идънред България.

 

Прочетете също:

Идънред България с награда за отговорен бизнес от БФБЛ

Благотворително бягане за фирми – Edenred RUN 2022

Идънред България събра над 10 000 лв. за варненската Педиатрия