Идънред българия с награда за отговорен бизнес от БФБЛ
България
България

Идънред България с награда за отговорен бизнес от БФБЛ

06.04.2022

Идънред България спечели 3-та награда в категорията „Най-добра социална политика на МСП” на Годишните награди за отговорен бизнес 2021.

Идънред България спечели 3-та награда в категорията на Годишните награди на БФБЛ

На 5 април 2022 г. на официална церемония в хотел „Балкан“ Идънред България беше отличена и спечели награда на Годишните награди за отговорен бизнес 2021, организирани от Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Това бе 19-тото издание на най-престижния национален консурс за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие, организиран под мотото „Дай добър пример“. Наградите предоставят трибуна за компании, които последователно и ефективно развиват и подкрепят проекти с положително въздействие върху хората, природата и обществото.

Конкуренцията в конкурса беше голяма. В надпреварата взеха участие 116 проекта с кауза oт 80 компании в седем различни категории. Идънред България спечели 3-та награда в категорията „Най-добра социална политика на МСП” със своето благотворително щафетно бягане EdenredRUN 2021. Наградата бе връчена от Даниел Лорер, министър на иновациите и растежа и бе приета от Анелия Марчевска, маркетинг мениджър на Идънред България. 

Проектът, който ни донесе наградата

Благотворителното бягане EdenredRUN 2021 беше организирано за служителите, клиентите и партньорите на Идънред България и се проведе миналата година, като отбеляза ежегодния ден на групата на Edenred, посветен на проекти със социална насоченост – Ideal Day. EdenredRUN 2021 подкрепи благотворителната кампания на 5KM Run за 2021 г., като добави 7 069.40 лв. към събраните средства. Така общата сума от 26 104.85 лв. беше дарена за закупуване на хирургични инструменти за Клиниката по детска хирургия на УМБАЛСМ Пирогов.

Общата сума от 26 104.85 лв. беше дарена за закупуване на хирургични инструменти

Във връзка с получаването на наградата, Меди Бенбугера, изпълнителен директор на Идънред България, заяви:

Меди Бенбугера, изпълнителен директор на Идънред България“Дарителството е изключително важно и е сред основните ценности на Идънред България. Ежегодно избираме каузи и проекти със социална насоченост, които да подкрепим. Поставяме си още по-амбициозни цели всяка следваща година. Благодаря на служителите на Идънред, на нашите клиенти и партньори, които се включиха с готовност към миналогодишнoто ни благотворително щафетно бягане. Заедно доказахме, че можем да постигнем много! Сърдечно ви благодаря!

Продължаваме тази година да работим още по-целенасочено в посока подкрепа на социално значими каузи и развитие на нашата CSR политика, за да оправдаем това признание и да продължим да се развиваме устойчиво във времето като компания“.

Вече започнахме подготовката за EdenredRUN 2022. Нашият ангажимент е да изберем благородна кауза, която да подкрепим и тази година. Много ще се радваме на вашата подкрепа и тази година. Заедно можем повече!