Благотворително бягане за фирми – Edenred RUN 2022
България
България

Благотворително бягане за фирми – Edenred RUN 2022

29.04.2022

За втора поредна година Идънред България организира бягане с кауза за своите служители, клиенти и партньори. Научете повече.

Благотворително щафетно бягане Edenred RUN 2022

Идънред България празнува своя Idealday с благотворителното бягане Edenred RUN 2022

Всяка година групата на Edenred празнува своя Idealday, като избира каузи и проекти със социална насоченост, които да подкрепи. В този ден всички служители на групата по света се обединяват около обществено полезна кауза в подкрепа на местните общности. Тази година Идънред България ще отпразнува своя Idealday на 22 юни с организирането на Edenred RUN 2022.

В миналогодишното издание на Edenred RUN 2021 събрахме 7 069.40 лв., които добавихме към събраните средства от 5KM Run. Така общата сума от 26 104.85 лв. беше дарена за закупуване на хирургични инструменти за Клиниката по детска хирургия на УМБАЛСМ Пирогов.

За своята инициатива Edenred RUN 2021 Идънред България спечели награда на Годишните награди за отговорен бизнес 2021, организирани от Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). 

За тази година сме си поставили още по-амбициозни цели в подкрепа на местните общности и доброто. Затова имаме нужда от подкрепа за тазгодишното издание на Edenred Run 2022, за да се погрижим отново за нашите деца в нужда!

Edenred RUN 2022 в подкрепа на УМБАЛ “Св. Марина” във Варна

За трета година Идънред България организира благотворително щафетно бягане - Edenred Run 2022 за своите служители, клиенти и партньори. Инициативата се провежда в партньорство с 5KM Run.

Със събраните средства от тазгодишната кампания, ще бъдат закупени инфузионни помпи за Педиатрията на УМБАЛ “Св. Марина, която обхваща три клиники, едно детско отделение за интензивно лечение и спешно отделение за деца. Болницата годишно лекува над 5500 деца. Поне половината от тях се нуждаят от венозни вливания по време на лечението, както и от точно дозиране при извършване на диагностични тестове, напр. в детска ендокринология. Децата с онкохематологични заболявания се нуждаят от вливания всеки ден. Във всяка клиника са необходими поне по 1 до 3 помпи всеки ден. 

Инфузионните помпи прецизират скоростта и дозирането на интравенозните вливания на лекарства. Към момента тези вливания се правят на ръка от медицинския персонал с всичкият риск от човешка грешка.

Кога ще се проведе благотворителното щафетно бягане на Идънред?

Тази година събитието ще се проведе на 22 юни от 19:00 часа в Борисовата градина, гр. София. Всеки от отборите ще се състои от 4-ма души. Отборите могат да бъдат мъжки, дамски или смесени. Всеки от участниците ще бяга 2 пъти по 1.5 км. Таксата за участие на отбор е минимум 150 лв. без ДДС, като цялата сума ще бъде дарена за каузата. Разбира се, при желание от страна на участващите компании, може да бъде преведена и по-голяма сума. Цялата събрана сума от дарените такси, ще бъде предоставена за каузата.

Заявете участие във фирменото благотворително бягане до 08.06, като попълните следния формуляр.

Припомнете си колко забавно ни беше, докато спортувахме заедно миналата година и елате да се позабавляваме и да поспортуваме с кауза и тази!

Побързайте! Турнирът има капацитет от 100 отбора. Първите 100 отбора, заявили участие, ще бъдат включени в бягането.

Бутон за регистрация за Edenred RUN 2022

Благотворително щафетно бягане Edenred RUN 2021