Размер на годишната квота за ваучери за храна за 2022 г.
България
България

Уведомление за печат на ваучери за храна 2022 г.

10.01.2022

Научете какво е актуалното становище от Министерство на Финансите от 17.01.2022 г. във връзка с предоставянето на индивидуални квоти за ваучери за храна за 2022 г. от линка:

Натиснете тук, за да научите какво е актуалното становище от Министерство на Финансите от 17.01.2022 г. във връзка с предоставянето на индивидуални квоти за ваучери за храна за 2022 г. 

Източник: https://www.minfin.bg/bg/documents

Уважаеми партньори и клиенти,

Като член на Асоциацията на операторите на ваучери за храна (АОВХ) бихме искали да ви информираме, че Министерството на финансите все още не е издало заповед за размера на годишната квота за ваучери за храна за 2022 г., тъй като Държавният бюджет за 2022 г. все още не е одобрен. Това ще доведе до забавяне на процеса по отпечатване на ваучери за храна поради независещи от нас обстоятелства.

Очаква се в най-кратки срокове Парламентът да одобри Закона за удължаване на действието на Закона за държавния бюджет на Република България за 2021 г., според който ще се определят размера и общия брой на индивидуалните квоти за 2022 г.

Надяваме се това да стане съвсем скоро, като искаме да ви уверим, че Асоциацията на операторите на ваучери за храна полага максимални усилия за тази цел.

Може да продължавате да изпращате вашите поръчки към нас. Веднага щом Министерство на финансите издаде заповедта, ще ви информираме и ще започнем да ги изпълняваме.

В случай на възникнали въпроси, може да се обръщате към търговския представител, който отговаря за вас или на тел. 02/974 02 20 - Център за обслужване на клиенти.

Извиняваме се за причиненото неудобство!

Научете още за последните новини за ваучерите за храна.