Плащай в градския със своята подаръчна карта Mastercard от Идънред и вземи кешбек
България
България

Плащай в градския със своята подаръчна карта Mastercard от Идънред и вземи кешбек

06.07.2022

Идънред България участва в кампанията на Mastercard и Градски транспорт София за бързо и безконтактно плащане на билетите за пътуване. Пътувай в градския транспорт на София бързо, удобно и по-изгодно със своята карта подарък от Идънред.

Плащай бързо и лесно със своята Mastercard карта подарък от Идънред България

Плащай бързо и лесно със своята Mastercard карта подарък от Идънред България

Притежателите на подаръчните карти Mastercard на Идънред България вече имат възможност да плащат бързо и безконтактно своя билет за градски транспорт. По този начин опазват околната среда, като спестяват вземането на хартиени билети. Удобството лично за тях е, че не им се налага да търсят дребни и да се редят на опашки. Печелят бързина и удобство.

Спестявай от своята подаръчна карта Mastercard от Идънред България

От 1 юни до 30 ноември за всеки 10 лева, платени с карта подарък Mastercard от Edenred в градския транспорт на София, притежателите на картата получават обратно 1 лев от Mastercard, ако са сред първите 8000 ползватели на услугата всеки месец.

С Mastercard карта подарък от Идънред България допринасяш за засаждането на 100 милиона дървета

Подаръчната карта Mastercard от Идънред България осигурява на притежателите си не само бързо и удобно пътуване в градския транспорт на София, а ги включва и към каузата за опазване на околната среда, като ги присъединява към световната коалиция Priceless Planet. Освен отказ от хартиен билет, всяка покупка на билет с подаръчната карта Mastercard допринася за засаждането на 100 милиона дървета на планетата до 2025-а година.

Като отговорна пред обществото компания, Идънред се стреми да опази околната среда чрез намаляване на въглеродния си отпечатък, намаляване на потреблението на ресурси и отпадъци и чрез проектиране на екологични услуги. Ето защо с радост прегърнахме кампанията на Mastercard и Градски транспорт София за бързо и безконтактно плащане на билетите за пътуване.

Научи повече за кампанията на: mastercard.bg/sofia