Идънред България раздаде 202 чудесни награди
България
България

Идънред България раздаде 202 чудесни награди

09.02.2022

Тази година Идънред България раздаде 202 чудесни награди като допълнителен бонус за служителите на компаниите-партньори.

Карта и Ваучер Подарък за служители

Тази година Идънред България раздаде 202 чудесни награди като допълнителен бонус за служителите на компаниите-партньори. За целта организирахме Коледна промоционална кампания – игра с награди за картодържателите на Идънред Mastercard. Компаниите, които поръчаха Карта Подарък за своите служители, освен този подарък, предоставиха на работещите възможност да участват и в нашата Коледна кампания. Играта се проведе в периода 1.12.2021 г. - 31.01.2022 г. 

Бяха раздадени:

  • 100 бр. Edenred Mastercard гифт карти, заредени с 50 лв.;
  • 1 бр. смарт телевизор Philips 50";
  • 1бр. Xbox Series S конзола;
  • 50 бр. тримесечни абонамента за мобилна телевизия A1 Xplore TV GO;
  • 50 бр. тримесечни абонамента за Storytel.

Карта Подарък от Идънред България представлява предплатена карта Mastercard. Тя може да се използва за плащане на ПОС-терминал или при пазаруване онлайн. Поради множеството си предимства и комплексната си употреба, тя е чудесно решение работодателите да мотивират своите служители, а те, от своя страна, да си закупят това, от което наистина имат нужда.

Двете големи награди – телевизор Philips 50" и конзола Xbox Series S отидоха при Меглена Георгиева и Петър Давидков – служители на Experian България и Speedy.

Всички печеливши може да видите тук. 

Следете страниците ни във Фейсбук и Линкедин за предстоящи предизвикателства с награди. Също може да се  запознаете с последните новини за ваучерите за хранa.