Идънред България раздаде 202 награди на картодържателите си
България
България

Идънред България раздаде 202 награди на картодържателите на Edenred Mastercard

08.02.2023

Тази година една от големите награди отиде при служителка на DHL.

Габриела получи наградата си от Меди Бенбугера

За втора поредна година Идънред България зарадва своите клиенти като организира промоционална кампания – игра с награди за картодържателите на Edenred Mastercard. В играта можеше да вземе участие всеки, който притежава Edenred Mastercard, като се регистрира и направи транзакция на стойност минимум 10 лв. с картата в периода 1.12.2022 – 31.01.2023.

В продължение на два месеца бяха раздадени:

  • 100 бр. Edenred Mastercard Gift Cards - всяка заредена с 50 лв.
  • 50 бр. ваучери за Техномаркет - всеки на стойност 100 лв. 
  • 50 бр. тримесечни абонамента за Storytel
  • 1 бр. телевизор SAMSUNG Ultra HD LED SMART TV, TIZEN, 43.0 "
  • 1 бр. конзола Nintendo Switch 2k21, xkj100

Една от големите награди от играта отиде при служителка на DHL

Габриела Тодорова спечели една от нашите големи награди – телевизор SAMSUNG Ultra HD LED SMART TV, TIZEN, 43.0 ". Поканихме я да получи наградата си в нашия офис, а тя избра за придружител нейна приятелка и колежка Милена Сайменова. Милена спечели Карта Подарък Edenred Mastercard, заредена с 50 лв., от същата томбола. Габриела получи наградата си от Меди Бенбугера, главен изпълнителен директор на Идънред България. Оказа се, че двете жени са служители на дългоодишния ни партньор и клиент – DHL. Те споделиха с нас, че няколко от техните колеги също са спечелили награди от томболата.

Изпратихме имейл с информация на Габриела, че е един от големите победители. Не получихме отговор, затова я потърсихме по телефона на следващия ден. Оказа, че е оставила за контакт имейл, до който в момента няма достъп. Това ни даде възможност да чуем първоначалната й реакция по телефона. Габриела ни сподели, че точно преди да я изненадаме приятно с наградата, е търсила телевизор за детето си.

DHL предоставя всеки месец на служителите си ваучери за храна по Наредба №7. Габриела и Милена ни споделиха, че това, което най-много харесват в продуктите ни е широката търговска мрежа, в която се приемат. 

Другата голяма награда отиде при управител на фирма за хардуерни решенияПобедител от играта на Идънред и Мастъркард

Nintendo Switch 2k21, xkj100 отиде при Мартин Андов. Той е управител на фирма, занимаваща се с проектиране и изграждане на специфични хардуерни решения в областта на видеонаблюдението и периметровата охрана.

Идънред картата, която в последствие регистрира в томболата, получава като награда, спечелена от една от съвместните промоции на Дахуа Технолъджи България ЕООД и СисТех България ООД.

Разберете кои са останалите печеливши.