Благотворително щафетно бягане | Edenred Run 2021
България
България

Благотворително щафетно бягане – Edenred Run 2021

20.05.2021

За втора година Идънред България организира благотворително щафетно бягане за компании.

edenred run2021

20.05.2021 г.

Като отговорна пред обществото компания, Идънред България ежегодно избира каузи и проекти със социална насоченост, които да подкрепи, за да отпразнува своя Idealday. В този ден всички служители в групата по целия свят се обединяват около обществено полезна кауза. Това се случва едновременно във всички страни и офиси на компанията по света, с което се подчертава значимостта на всяко действие към общата цел. Това е и причината тази година в Идънред България отново да организираме благотворително щафетно бягане за компании след успеха на кампанията през 2019 г. Тогава, със събраната сума, реновирахме детска площадка в град София. 

Тази година събитието ще се проведе на 16 юни от 19:00 часа в Борисовата градина, гр. София. Всеки отбор ще се състои от 4ма човека, а всеки участник ще бяга два пъти по 1.5 км. Умишлено сме избрали това разстояние, за да може събитието да е достъпно до по-голям кръг от желаещи да се включат. Таксата за участие на отбор е минимум 100 лв. без ДДС, като цялата сума ще бъде дарена за каузата. Разбира се, при желание от страна на участващите компании, може да бъде преведена и по-голяма сума, с цел да се подкрепи още по-силно каузата.

Всички компании могат да заявят участие до 09.06 в щафетното бягане, като попълнят следния формуляр: заявка за участие.

Ние имаме много вътрешни инициативи на групово ниво през годината, с които насърчаваме движието, спорта и здравословния начин на живот. Този път отново искаме да пренесем добрите практики. Със събраните средства от тазгодишната кампания ще се закупят хирургични инструменти за Клиниката по детска хирургия на УМБАЛСМ Пирогов. Щафетата се организира съвместно с „5KM Run” и ще бъдат спазени всички изисквания за безопасно провеждане.
 
Какво значение има Дарителството за Клиниката по детска хирургия на УМБАЛСМ Пирогов? 
„Дарителството за нас е изключително важно – това е съпричастността към борбата за живота на нашите деца и даряването на част от самите нас, за да има живот, защото децата са живот. Този жест показва, че борбата е обща и целта си струва. Трябва да призная, че дарителството за нас е жизнено необходимо. Именно чрез него нашата клиника получава възможност да се оборудва с най-съвременната апаратура в тази област, както и допълнителен шанс навреме да подменяме амортизиращата се техника“ – споделя Доц. д-р Христо Шивачев.

Хирургичният инструмент е продължение на ръката на хирурга. Инструментите в Пирогов не са подменяни повече от двадесет години. Инструментариумът за новородени трябва да отговаря на най-високите изисквания за нежност, прецизност и надеждност, защото при новородените бебета всичко е толкова фино и нежно, че не търпи ненужната сила и грубост.

Благодарим на всички, които ще се включат в събитието! 
Побързайте, капацитетът на събитието е до 50 отбора.

Edenred

Идънред България Edenred RUN 2021

Снимка: Edenred RUN 2019 г.