Идънред България се включи в каузата на "Истински мед" през 2024 г.
България
България

Идънред България се включи в каузата на "Истински мед" през 2024 г.

15.01.2024

И тази година Идънред България подкрепи мисията на „Истински мед“ да помогне на българските пчелари да реализират продукцията си на честна цена и на консуматорите на мед да се сдобият със 100% чист истински мед с гарантирани качество и произход.

med

През 2024 г. отново се присъединихме към каузата на „Истински мед“

С радост споделяме с вас, че осиновихме кошер! Като част от нашия постоянен ангажимент към устойчивостта и корпоративната социална отговорност, ние сме развълнувани да бъдем част от програмата “Осинови кошер”. Програмата осигурява гарантирана подкрепа за българските пчеларите и ги стимулира да умножават популацията на пчели в техния регион.

Ето някои основни акценти от участието ни в програмата “Осинови кошер”:

  1. Защита за пчелите: Чрез умни технологии и иновативни решения „Истински мед“ защитават най-ценните същества на планетата.

  2. Подкрепа за пчеларите: Без пчеларите пчелите ще изчезнат там, където ни трябват. Ние предоставяме гарантирана подкрепа на пчеларите, отговорни за грижата за нашия осиновен кошер, като гарантираме техния успех в поддържането и отглеждането на пчелните популации.

  3. Чиста и здравословна храна: В днешно време храната става все по-важен фактор за нашето здраве. Затова да знаем от къде идва тя, как се добива и кой я произвежда трябва да е наш приоритет. Медът, произведен чрез тази инициатива, отразява нашата отдаденост на устойчивите практики и грижата за околната среда.

Идънред България следва програмата на Групата за корпоративна социална отговорност. Тази програма има за цел да подпомогне обществото в три основни направления: Подобряване на качеството на живот, Опазване на околната среда и Отговорно създаване на стойност чрез продуктите и услугите на компанията. Идънред България се ангажира също в комуникацията на теми като разхищение на храна и здравословно хранене.

Благодарим ви, че сте част от общността на Идънред България и заедно се грижим за опазването на околната среда!