Идънред България подкрепя националния отбор по ръгби
България
България

Идънред България подкрепя националния отбор по ръгби по пътя му към успеха

25.04.2023

В синхрон с политиката на групата на Edenred за подкрепа на движението, спорта и здравословния начин на живот, Идънред България спонсорира националния отбор по ръгби.

Идънред България подкрепя националния отбор по ръгби

Българският отбор по ръгби е най-бързо развиващият се отбор в света

Само за няколко години българският национален отбор по ръгби успява да се изкачи с 35 позиции в световната ръгби класация IRB, като през 2017 г. е на 96-та позиция, а в края на 2022 г. вече се намира на 59-та позиция. 

За последните 14 официални мача отборът има 13 победи, което го поставя в редиците на най-успешните отбори по ръгби в света. 

Зад този забележителен успех стои французинът Ромен Балмис, който работи без заплата и е приел каузата да върне славата на българското ръгби като своя. 

За поредна година Идънред България е спонсор на българския национален отбор по ръгби

В синхрон с политиката на групата на Edenred за подкрепа на движението, спорта, здравословния начин на живот и благотворителността, вече няколко години Идънред България спонсорира националния отбор по ръгби и сме много щастливи от постиженията на момчетата!

Защо избрахме да подкрепим отбора по ръгби? 

През 2009 г. членовете на World Rugby идентифицират основните ценности на ръгби – почтеност, страст, солидарност, дисциплина и уважение, като определящи характеристики на ръгби. Тези основни ценности дават възможност на участниците веднага да разберат характера на играта и какво я прави отличителна.

В сърцето на ръгби е уникалният дух, който го е запазил през годините. Играе се не само според правилата, но и в духа на тези правила. Благодарение на дисциплината, контрола и взаимното уважение, другарството и чувството за феърплей, ръгби е това, което е днес. 

Разберете какви са ценностите на Edenred като компания. 

Научете също за благотворителното бягане за фирми Edenred Run и за фирменото предизвикателство Edanraid в подкрепа на спорта, здравословния начин на живот и благотворителността.