Edenred Run 2023 в подкрепа на гинекологична болница в Пловдив
България
България

Edenred Run 2023 в подкрепа на гинекологична болница в Пловдив

31.03.2023

Тази година целта на благотворителното бягане на Идънред за фирми е да съберем средства в подкрепа на единствената останала общинска гинекологична болница в Пловдив.

Записване за Edenred Run 2023

Бягаме заедно, помагаме заедно на бягането за фирми Edenred Run 2023

За трета поредна година Идънред България организира благотворително щафетно бягане за фирми Edenred Run 2023. Тази година, отново в партньорство с „5KM Run”, целта е да съберем средства в подкрепа на единствената останала общинска гинекологична болница в Пловдив – АГО „Весела”, част от болница „Свети Мина”. Toва е единственият общински родилен дом в Пловдив. За съжаление здравното заведение е в окаяно състояние и работи със стара апаратура. Затова избрахме тях за каузата си тази година. Както всяка година, и тази 100 % от събраните средства ще отидат за закупуването медицинска апаратура в подкрепа на болничното заведение.

Кога и къде ще се проведе благотворителното щафетно бягане за фирми на Идънред през 2023 г.?

Тази година събитието ще се проведе на 21 юни от 19:00 часа в Борисовата градина, гр. София. 

Всеки от отборите ще се състои от 4-ма души. Отборите могат да бъдат мъжки, дамски или смесени. Всеки от участниците ще бяга 2 пъти по 1.5 км. 

Таксата за участие на отбор е минимум 250 лв. без ДДС, като цялата сума ще бъде дарена за каузата. При желание за подкрепа на каузата с по-голяма сума, може да бъде преведена сума по преценка на участниците. Цялата събрана сума от дарените такси, ще бъде предоставена за каузата.

Idealday на Edenred в подкрепа на каузи със социална насоченост

Всяка година групата на Edenred празнува своя Idealday, като избира каузи и проекти със социална насоченост, които да подкрепи. В този ден всички служители на групата по света се обединяват около обществено полезна кауза в подкрепа на местните общности. Тази година Идънред България ще отпразнува своя Idealday на 21 юни с организирането на Edenred RUN 2023.

Благотворителното бягане Edenred Run 2022 събра над 10 000 лв. за варненската Педиатрия 

В миналогодишното издание на Edenred RUN 2022 събрахме над 10 000 лв., които дарихме за закупуване на инфузионни помпи за Педиатрията на УМБАЛ “Св. Марина” във Варна.

Научете повече за събитието от миналата година.

Благотворително щафетно бягане за фирми Edenred Run 2022Побързайте! Турнирът има капацитет от 100 отбора. Първите 100 отбора, заявили участие, ще бъдат включени в бягането. Заявете участие във фирменото благотворително бягане!