Топ 5 великденски подаръка за вашите трудолюбиви служители
България
България

Топ 5 великденски подаръка за вашите трудолюбиви служители

22.03.2022

Какъв е подходящият подарък, който бихте могли да подарите на служителите си? Разгледайте нашите топ 5 предложения за великденски подаръци, подходящи за служителите ви.

 

Топ 5 великденски подаръка за вашите служители

Независимо дали вашият екип е на първа линия в офиса или работи от вкъщи, важно е да напомним на служителите си, че ценим тяхната упорита работа. Нека да празнуваме малките неща. Великденският подарък ще предизвика усмивки на лицата на вашите служители, ще им напомни, че цените тяхната упорита работа и ще направи тези странни времена малко по-поносими.

Въпросът е какъв е подходящият подарък, който бихте могли да подарите на служителите си за Великден?

Ето нашите топ 5 предложения за великденски подаръци, подходящи за служителите ви:

Kутия с великденски яйца

Яйцето символизира началото на нов живот. Традицията на боядисването на яйца съществува от преди повече от 2500 години и води своето начало от зороастризма. Легендата за първото великденско яйце разказва, че Мария Магдалена поднесла на император Тиберий яйце и му съобщила новината за възкръсването на Христос. Императорът не повярвал на думите й и казал, че ако това е вярно, яйцето, което Мария държи, ще стане червено. В този миг яйцето станало червено. Затова основният цвят на великденските яйца е червеният.

Ако държите на великденски подарък, който да напомня за традициите на празника, можете да изберете кутия с великденски яйца от млечен шоколад. За да напомните на служителите си за фирмата с този подарък, можете да брандирате кутията с вашето лого.

Онлайн работилница за правене на козунаци

Великденският хляб символизира тялото на Иисус Христос. Твърди се, че историята на козунаците води своето начало от Франция и постепенно се пренася из цяла Европа. 

Ако искате да подарите емоция на служителите си, отделете един следобед преди празника и организирайте онлайн работилница за приготвяне на козунаци. Свържете се с професионални пекари и ги помолете да се включат в организирано от вас събитие, което да направляват. Всеки ще има възможност да приготви свой собствен козунак под зорките очи на професионалните пекари. На следващия ден организирайте козуначена забава в офиса, за да опитате приготвеното от колегите и да се позабавлявате заедно.

Великденска кошница

Великденската кошница е чудесен подарък, който може да бъде персонализиран, така че да отговаря на вкусовете на вашите служители. Традиционно кошницата се състои от лакомства като великденски яйца, козунак, великденски заек или плодове. Но винаги можете да добавите например ядки, шоколад, първокласен чай или кафе, луксозни сирена, хубаво вино и много други.

Ваучери за храна

Великден е празник, който свързваме със семейния уют и трескаво се готвим в подготовка на празничната трапеза. Заради нарастващата инфлация тази година и все по-високите цени на хранителните продукти, се очаква разходите на вашите служители да се покачат в този период. 

Предлагаме ви решение как да им помогнете да увеличат своята покупателна способност и да ги зарадвате с персонален подарък. Изберете ваучери за храна от Идънред България и подарете на служителите си вкусна трапеза за празника. Напомняме, че от тази година горната необлагаема граница на ваучерите за храна е 200 лв. 

Ваучер за храна от Edenred

Ваучер за подарък или карта за подарък

С Карта Подарък или Ваучер Подарък от Идънред България вие подарявате на служителите си:

  • Универсален подарък, който ще даде възможност на служителите ви сами да изберат подаръка, който ще ги направят щастливи; 
  • Възможност всеки сам да избере дрехи, техника или хранителни продукти;
  • Възможност за избор на пазаруване в над 10 000 обекта с Ваучер Подарък;
  • Възможност за пазаруване без никакво ограничение с Карта Подарък;
  • Възможност за избор на екокарта, с която редуцирате консумацията на пластмаса и намалявате въглеродния си отпечатък.

Създадохме карта за подарък и ваучер за подарък със специална подаръчна визия, която да допринесе за празничното настроение на служителите. Когато пазаруват с подаръчната карта или ваучера, служителите ви ще свържат покупката с компанията ви, тъй като използват нестандартно платежно средство и ще си припомнят за вас. Ще им предоставите възможност да се погрижат за великденската трапеза, благодарение на вашия подарък.  Ако получат пари в плик, има голяма вероятност да ги добавят към бюджета си. Още е по-малко вероятно е да купят нещо запомнящо се.

Ще подарите ли нещо специално на екипа си? Свържете се с нас днес, за да изготвим поръчката Ви навреме за Великден.

Карта за подарък и ваучер за подарък от Edenred

Научете още: 

Защо да давате великденски бонуси на служителите си?

Бонусите стимулират служителите да бъдат по-отдадени на работата си и да почувстват признателност. Добре планираният бонус може да ви помогне да се позиционирате по-добре на пазара на труда, както и да запазите текущите служители като намалите текучеството.

Какъв да бъде размерът на великденския бонус?

Стойността на бонусите, които давате като работодател, са много индивидуални и зависят от много неща, като например сферата на дейност, възнаграждението, има ли други бонуси, които предлагате, икономическата и политическата ситуация и други. Най- често размерът  на бонуса зависи от заслугите. Ние съветваме стойността на великденския бонус да не бъде по-ниска от разходите на едно домакинство за Великден, за да могат служителите ви да изкарат спокойно и приятно празника.

Как да поднесете Великденския бонус?

Великденският бонус не е просто Х лв. над заплатата, а начин да се отблагодарите на служителите си и да им покажете, че са ценени. Добра практика е да дадете лично подаръка на служителя, заедно с някоя добра и поощрителна дума.

Добрите работодатели се грижат служителите им да бъдат щастливи, защото знаят, че това е основната сила, която движи бизнеса им напред. Да накарате служителите си да се чувстват щастливи по време на великденските празници може да бъде лесен начин да бъдете добър работодател!