Участвайте със своята Идънред Карта Подарък в кампаниите на Mastercard®
България
България

Участвай със своята Идънред Карта Подарък в кампаниите на Mastercard®

24.02.2023

Подаръчните карти на Идънред България не са просто разплащателни средства. Те имат няколко допълнителни предимства. Благодарение на това, че са издадени в партньорство с Mastercard®, могат да участват в активните им съвместни кампании.

В тази статия сме подбрали най- актуалните кампании на Mastercard за теб и механиките за участие. Кликни изображенията, за да научиш повече за конкретните кампании. Не забравяй да провериш и “Deals” секцията ни за повече оферти.

 

Подбрани кампании на Mastercard:

 

LAPTOP.BG

Запази своята Mastercard® на laptop.bg, за да се включиш в лоялната им програма и да трупаш точки с всяка покупка, и ще получиш и първоначален бонус от 2000 точки. Кампанията приключва на 15 юни 2023 г. 

 

laptop bg mastercard


МЕТРО

Подари си време за това, което обичаш. Включи се в томбола за заслужена почивка по твой вкус, като до 12 март платиш покупките си в МЕТРО на стойност поне 50 лв., с твоята Mastercard®.

 

metro mastercard


Банско ски

До 20 март плати с Mastercard® ски картата си за Банско на машините за самообслужване или онлайн и може да спечелиш още една. Колкото повече бележки регистрираш, толкова по-голям е шансът ти за награда.

 

bansko mastarcard