Open Push | Платформата на Идънред спечели награда
България
България

Open Push, платформата на Идънред България, спечели награда на церемонията за най-иновативно решение за 2019 година

19.12.2019

Иновативното решение Open Push, разработено от Идънред България в партньорство с MV Concept, беше отличено на церемонията, посветена на наградите за иновация за 2019 година, на Френско-българската търговска и индустриална камара. Наградата беше обявена на гала вечеря на 12ти декември 2019 година във Военния клуб в София.

Gala Innovation Awards
(Меди Бенбугера – Изпълнителен директор на Идънред България и Леополд Морел – Изпълнителен директор на МВ Консепт отдясно)

Платформата Open Push

Партньорите – Идънред България и МВ Консепт – участваха с тяхното иновативно решение – платформата Open Push. Основната идея на Open Push е да скъси дистанцията между клиентите и търговците по нов начин.

Open Push позволява на хората да получат ваучери, отстъпки и продукти от познати търговци в България срещу „Златни зайци“. Те се печелят напълно безплатно по няколко начина. Единият от тях е чрез онлайн играта Sweet Clash, където можете да се забавлявате и да печелите награди в реалния живот. Open Push също позволява на потребителите да получават известия с най-добрите, ексклузивни оферти от платформата. 

„Създаваме продукт за хората, който ще направи живота им по-добър“ – каза  Леополд Морел -  партньор от МВ Консепт  във връзка с платформата Open Push.

Четири компании-членове на ФБТИК и един стартъп бяха наградени за своя динамизъм, иновативност и постижения и/или за тяхната корпоративна социална и екологична отговорност през 2019 г. Изборът на лауреатите от изпратените кандидатури е направен от експертно жури, съставено от представители на УС на ФБТИК, Посолството на Франция в България, Клуб French Tech, както и представители на финансовия и технологичния сектор и академичния свят.

 

Gala Innovation
(Френският посланик Н.Пр. Флоранс Робин отдясно на Меди Бенбугера – Изпълнителен директор на Идънред България и 4-мата победители от всяка категория)

Печелившите проекти бяха представени пред аудиторията по време на церемонията

„Благодарение на силата на нашето партньорство, успяхме да донесем иновативно решение за ангажиране на потребителите в  България, което е от полза едновременно на потребителите и на нашите партньори търговци.“– обяви Меди Бенбугера след като получи наградата.

Open Push е достъпна на сайта www.openpush.io Няма нужда да имате регистрация, за да разгледате продуктовата страница, но ако искате да се възползвате от пълния потенциал на платформата, трябва да се регистрирате.