Идънред България започва устойчиво партньорство с Pulse
България
България

Идънред България започва устойчиво партньорство с Pulse

05.12.2022

Вдъхновени от основната цел на Идънред, “Enrich connections. For good.” (Обогатяваме вързките. Завинаги.), компанията започва партньорство с единствените по рода си лайфстайл клубове у нас – Pulse.

Edenred - Pulse - партньорство

Мисията на съвместната колаборация е да се разпространи и поощри виждането за пълноценен живот – постигане на положителна промяна в здравето, удовлетвореност в ежедневието и създаване на трайни контакти.

Как ще го постигнем?

Новите партньори от Pulse вече приемат разплащания с предплатените решения на Идънред. Това означава, че месечно над 270 000 потребители ще могат да използват своите ваучери за храна и подарък в мрежата на Pulse. Ваучерите за храна на Идънред са валидни за баровете на Pulse и Pulse Food (където е налично), докато подаръчните ваучери могат да се използват без ограничение. Освен това, напомняме, че подаръчните карти на Идънред могат да се използват без ограничение, освен ако няма допълнителни инструкции към тях. Разгледайте търговската мрежа на Идънред България.

Какво е Pulse Food?

Pulse Food е здравословна храна директно от витрината във фитнеса, която може да бъде закупена с ваучери за храна и подарък от Идънред. Там ще намерите разнообразни източници на протеин и въглехидрат и различни кулинарни изкушения, подходящи за всяка фитнес цел. Храната е висококачествена и селектирана, готова за консумация вкъщи или на място. Всеки може да се възползва от новата услуга в обектите, където е налична.

Защо Pulse?

Pulse не са просто зали за тренировки, нито обикновени спа комплекси. Pulse са единствените по рода си у нас лайфстайл клубове – места, в които заедно с клубните си членове осъществяват общото си виждане за пълноценен живот. Какво е то? Да постигат промяна, здраве, личен баланс и удовлетвореност чрез спорт по удобен и достъпен начин, пестейки време и излишни усилия, но без да правят компромис с ритъма на големия град. Динамично и целеустремено, не по принуда или с досада, а задружно, чрез забавление и със собствено темпо.

Какво означава партньорството за клиентите на Идънред България?

Освен, че служителите вече могат да използват решенията на Идънред в мрежата на Pulse, техните работодатели могат да заявят като допълнителна придобивка седмични карти за тях като се свържат с Идънред. По този начин компаниите ще поощрят служителите си да поставят първата крачка към един нов, по-здравословен начин на живот за своите служители. Освен това, потребителите на Идънред ще научават за ексклузивните оферти на Pulse чрез вложки във ваучерите, банери в “Deals” секцията на сайта, мобилния портал за картодържатели MyEdenred и други комуникационни канали.

Ако и Вие искате да поощрите служителите си, свържете се с нас, за да намерим заедно най-правилното решение. Свържете се с Идънред България.