Коледна кампания за картодържатели на Edenred Mastercard
България
България

Коледна кампания на Идънред за картодържателите на Edenred Mastercard

19.10.2021

Коледни подаръци за служители от Идънред България и Mastercard.

Koledni Podaruci za Sluziteli

Тази година Идънред България стартира коледна промоционална кампания – игра с награди за картодържателите на Идънред Mastercard. Ако изберете Карта Подарък като коледен подарък за служителите си, допълнителният бонус от нас за тази Коледа е, че служителите ви могат да участват в голяма томбола с награди. За целта трябва да направят поне 1 трансакция с картата на стойност минимум 10 лв. в периода 1.12.2021 г. - 31.01.2022 г. и да се регистрират в томболата. Така те могат да спечелят една от следните награди:

  • 100 бр. Edenred Mastercard гифт карти, заредени с 50 лв.;
  • 1 бр. смарт телевизор 50";
  • 1бр. Xbox Series S конзола;
  • 50 бр. тримесечни абонамента за мобилна телевизия A1 Xplore TV GO;
  • 50 бр. тримесечни абонамента за Storytel.

Дайте възможност на служителите си сами да изберат подаръка, от който най-много имат нужда! Научете повече за коледната кампания на Идънред и Mastercard с Карта Подарък тук. 

В ситуацията, в която се налага да работим от вкъщи, не забравяйте да припомните на служителите си, че цените съвместната ви работа. Въпреки че признанието е важно винаги, то е особено важно в тези предизвикателни времена. Като покажете на вашите служители, че оценявате тяхната упорита работа, ще предотвратите синдрома на професионалното изчерпване (бърнаут), който се наблюдава все по-често. Когато служителите се чувстват оценени, те продължават да дават най-доброто от себе си всеки ден. Това настроение се усеща в цялата организация. В настоящата ситуация дигиталните награди са особено полезни, тъй като повечето от нас не са в офиси и не могат да правят лични подаръци на служителите. Поръчайте Карта Подарък  за служителите си и я изпратете до домовете им. Направете своето запитване тук. 

Все още не сте решили как да заредите екипа си с празнично настроение тази Коледа?
Ето нашите 6 предложения за онлайн празнично ангажиране на вашите служители.

Suveti za koledno nastroenie