Благотворителното щафетно бягане на Идънред България
България
България

Класиране - благотворително щафетно бягане - Edenred RUN 2021

17.06.2021

Благотворителното щафетно бягане на Идънред България - Edenred RUN 2021 събра над 7 000 лв. в подкрепа на своята кауза

run talk

Нашите благодарности към всички общо 58 отбора от 23 компании от различни сектори, които се включиха в благотворителното щафетно бягане Edenred Run 2021. То се проведе вчера в Борисовата градина в гр. София. Интересът тази година беше много голям, като събитието събра 232 участници.

С всички събрани средства от тазгодишната кампания ще бъдат закупени хирургични инструменти за Клиниката по детска хирургия на УМБАЛСМ Пирогов. Организацията на събитието, както и самата кауза е в партньорство с „5КМ RUN”. Благодарим ви за безупречната организация!

От своя страна партньори на Идънред  - SilaBG, Viveta, Балдаран, Office 1 и Jamieson – Хранителни добавки, витамини и минерали от естествени източници се включиха в събитието с подаръци за участниците. Благодарим ви, че допринесохте към енергията и позитивното настроение, в духа на които се проведе цялото събитие.

Отчет на събраните суми до момента:

Постъпили суми по банков път за такса за участие – 6 425 лв. без ДДС

Дарена сума в брой по време на събитието – 644,40 лв.

Цялата събрана сума ще бъде дарена за каузата.

Снимки от събитието може да разгледате в албума на официалната страница на Edenred Bulgaria във Фейсбук –  https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Edenred.Bulgaria&set=a.3959754237423809

 „Основната цел на Edenred RUN тази година бе да отпразнуваме IdealDay и да предоставим възможност на служителите на нашите клиенти и партньори да се съберат отново заедно, да поспортуват и да се забавляват, допринасяйки с участието си към нашата кауза. Хората сме родени да бъдем заедно и само заедно сме по-силни и постигаме чудесата, от които толкова силно имаме нужда днес!” – коментира Меди Бенбугера, изпълнителен директор на Идънред България. 

Вярваме, че участието в подобни инициативи трябва да бъде споделяно, затова благодарим на всички вас, които се включихте към Edenred RUN 2021 и които доказахте, че максимата ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ е по-вярна от всякога!

final

Класация на победителите:

rank

Компании, които се включиха с отбори в щафетното бягане и подкрепиха каузата:

participants

Пълната класация от бягането може да намерите тук.

Благодарим отново и ви очакваме догодина!