Идънред България се включи за втори път в „Супа от сърце“
България
България

Идънред България се включи за втори път в благотворителната инициатива „Супа от сърце“

06.02.2024

13 служители от фирмата взеха участие в подготовката и раздаването на безплатните обяди.

супа от сърце Идънред

През февруари Идънред България взе участие във второто издание на благотворителната инициатива „Супа от сърце“. Кампанията се организира от Френската и Немската браншови камари.

Тази година, още повече хора от екипа на Идънред България прегърнаха идеята и се включиха в инициативата, чрез доброволчество на място. Доброволците пакетираха храна и раздаваха безплатен обяд на нуждаещите се пред Регионалния исторически музей в София.

По време на кампанията миналата година бяха раздадени над 1800 безплатни обяда, а тази година над 2 пъти повече.

супа от сърце

Повечето благотворителни кампании се провеждат около коледа - „Супа от сърце“ се стреми да осигури помощ на нуждаещите се и през студените месеци след това, които са едни от най-тежките за хората в затруднено положение.

Пред NOVA телевизия, представителите на инициативата съобщиха, че амбициите за следващата година са кампанията да продължи 3-4 седмици.

Edenred прегръща доброволчески инициативи в подкрепа на местните общности

В синхрон с политиката за подобряване на качеството на живот на местните общности на Edenred, екипът на фирмата в България прегръща доброволчески инициативи в подкрепа на местните общности. Сред инициативите, към които се включват служителите на фирмата, са: даряване на болнична апаратура, даряване на хранителни продукти за хора в нужда, даряване на дрехи и учебни пособия и др.