Идънред България се включи в инициативата „Супа от сърце“
България
България

Идънред България се включи в благотворителната инициатива „Супа от сърце“

27.01.2023

11 служители от фирмата взеха участие в подготовката на безплатните обяди.

Идънред България се включи в инициативата „Супа от сърце“

Служителите на Идънред България вече се включиха в първата си доброволческа инициатива за годината – „Супа от сърце“, организирана от Френско-българската търговска камара. 

11 служители на фирмата взеха участие в инициативата чрез доброволчество на място. Екипът на Edenred Bulgaria се включи в опаковането на храната, като за четири дни успя да опакова над 1400 порции. На място за цялата седмица бяха раздадени над 1800 безплатни обяда.

Идеята на инициатива се заражда във Франция, където ресторантьори раздават храна на нуждаещи се. У нас идеята е подкрепена от френски и български компании. Доброволците заявиха желание кампанията да се разраства и да помагат на хората през цялата зима, съобщиха от „Новините на NOVA“. 

Идънред България се включи в инициативата Супа от сърце

Edenred прегръща доброволчески инициативи в подкрепа на местните общности

В синхрон с политиката за подобряване на качеството на живот на местните общности на Edenred, екипът на фирмата в България прегръща доброволчески инициативи в подкрепа на местните общности. Кампаниите „Добро за пример“ се провеждат в партньорство с НПО организации. Сред инициативите, към които се включват служителите на фирмата, са: даряване на книги за детски библиотеки в болници, даряване на хранителни продукти за възрастни хора, даряване на дрехи и учебни пособия. Щастливи сме, че този път успяхме да се включим и с доброволен труд.

„Отговорността към обществото е сред основните ценности на Edenred Bulgaria. Ежегодно избираме каузи и проекти със социална насоченост, които да подкрепим. Поставяме си по-амбициозни цели всяка следваща година и работим все по-целенасочено в посока подкрепа на социално значими каузи, за да продължим да се развиваме устойчиво във времето като компания“, сподели Меди Бенбугера, главен изпълнителен директор на Edenred Bulgaria пред „Списание Мениджър“.