Идънред събра детски книжки за библиотеки в болниците
България
България

Идънред България събра детски книжки за библиотеки в болниците

30.09.2021

Вдъхновени от Time Heroes и Института за здравни активности и технологии колегите от офиса на Идънред в България събраха книги за детски библиотеки в болниците.

Edenred Bulgaria Volunteering

Въпреки хладното време, на нас ни е топло на сърцата, защото офисът ни e пълен с детски книжки.


Престоят в болнично заведение обикновено не е сред приятните неща. Особено тежко е за малчуганите, когато се наложи да попаднат там. Ето защо, вдъхновени от Time Heroes, предложихме на колегите от офиса в България да подкрепим кампанията на Института за здравни активности и технологии, с помощта на която oсем болници в областите Пловдив и Смолян ще бъдат обособени библиотеки, така че за пациентите престоят там да е поне малко по-лек и приятен. 


Вдъхновени от идеята на кампанията, в продължение на няколко седмици, колегите взеха активно участие в събирането на книги за библиотеките. Така успяхме да съберем пълен кашон с книги, които ще отпътуват към Пловдив следващата седмица.

 

Edenred Bulgaria Charity

Кампанията на фирмено ниво приключи, но Институтът за здравни активности и технологии ще продължи да събира детски книги за създаването на библиотеки в болниците и след това. Научете повече за кампанията тук.


Сърдечно благодарим на колегите за това, че откликнаха на молбата ни!

 

Edenred Bulgaria Volunteer opportunity