Групата на Идънред дари сумата от над 40 000 евро
България
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Групата на Идънред дари сумата от над 40 000 евро на Лекари без граници

14.12.2021

Дарението символично бе връчено на 10 декември от Бертран Дюмази и Жак Аду.

Петото издание на спортното предизвикателство Edenraid 2021 постави нов рекорд

Изминавайки повече от един милион километра за два месеца, служителите на Идънред във всички 46 държави, където фирмата оперира, достигнаха поставената цел и мотивираха Идънред отново да направи максимално дарение на неправителствената организация Лекари без граници. 

В петото издание на предизвикателството Edenraid, което се проведе от 15 септември до 14 ноември 2021 г., взеха участие повече от 3 600 служители на Идънред по целия свят включително и служителите на Идънред България. Всички ние вървяхме, бягахме или карахме велосипед, като изминахме общо разстояние от повече от 1 100 000 км (36% повече, отколкото през 2020 г.). Така всички заедно надминахме първоначалната цел от 800 000 км.

Edenraid 2021

Групата на Идънред направи дарение на Лекари без граници на стойност от над 40 000 евро

Тази впечатляваща проява на солидарност позволи на Групата на Идънред да направи дарение на Лекари без граници на стойност от над 40 000 евро - максимумът, който беше обещан, ако предизвикателството бъде завършено успешно. Дарението ще захрани фондовете за спешни случаи с Covid-19, като ще помогне за осигуряването на повече от 100 000 хирургични маски, 1000 банки с кръв и ваксини срещу коварната болест.

Дарението символично бе връчено на 10 декември от Бертран Дюмази (Председател и главен изпълнителен директор на Групата) и Жак Аду (Вицепрезидент човешки ресурси и корпоративна социална отговорност) на трима представители на Лекари без граници Франция: Жан-Ги Ватау (Заместник генерален мениджър), Лейла Дебаги (Мениджър партньорства) и Клер Лорас (представител на всички служители на Групата).

Edenraid 2021 - Дарение
 
Лекари без граници е международна неправителствена медицинска и хуманитарна организация

Организацията е основана в Париж през 1971 г. от група журналисти и лекари. Организацията предоставя медицинска помощ по целия свят на хора, чиито живот или здраве са застрашени. Лекари без граници предоставят медицинска помощ най-вече в ситуации на конфликт, епидемии, пандемии, бедствия или на хора изключени от здравната система.
 
Сърдечно благодарим на колегите от българския офис, които и тази година взеха активно участие в Edеnraid 2021!

Edenraid 2021 - BG Office