Edenraid 2023 събра 50 000 евро за благотворителност
България
България

Edenraid 2023 събра 50 000 евро за благотворителност

20.11.2023

Приключи седмото издание на спортното предизвикателство Edenraid, в което се включиха служителите на Edenred, за да подкрепят дейността на „Лекари без граници“.

edenraid

Седмото издание на предизвикателството Edenraid показа, че когато служителите на Edenred Group се обединят, могат да постигнат почти всичко.

Edenraid се проведе от 13 септември до 8 ноември 2023 г., като над 5600 служители на Групата отново обединиха усилията си и изминаха над 2 милиона километра в 45 страни в подкрепа на Лекари без граници. Седмото издание на Edenraid подобри миналогодишния рекорд от 1,8 млн. км. Тази година бяха възможни различни дейности, които да допринесат за целта: ходене, бягане на открито или на бягаща пътека, на открито или тренировъчно колоездене.

За осем седмици нашият глобален екип постигна изключителни резултати:

  • Извървяни: 1 778 343 532 стъпки
  • Пробягани: 165 641 км
  • Километри, изминати на велосипед: 505 067 км

Положеното от хиляди служители старание, позволи на групата да дари 50 000 евро за каузата. На 14 ноември сумата беше символично дарена на Изабел Дефурни, президент на Лекари без граници Франция, от Бертран Дюмази, председател и главен изпълнителен директор на Edenred, Жак Адуе, изпълнителен вицепрезидент „Човешки ресурси и корпоративна социална отговорност“ и Флоре Шоли, директор ESG и устойчиво развитие на групата.

дарение от идънред

Благодарим за участието и отдадеността на служители на Идънред България, които използваха възможността да спортуват заедно и да подобрят личните си рекорди!

liebherr business run plovdiv edenred

Liebherr business run Plovdiv

 

Светулки RUN Edenred

Благотворително бягане “Светулки RUN” в подкрепа на “Очи на четири лапи”. 100% от събраната сума беше дарена за каузата.

edenraid youtube video