Карта и ваучер подарък - предимства | Блогът на Идънред
България
България

Благотворителна коледна опаковка на Идънред България и фондация "Сийдър"

24.11.2020

Идънред България се присъединява към благотворителната кампания на фондация "Сийдър" и предлага коледна благотворителна опаковка към продуктите си.

Коледна опаковка Идънред

Идънред България стартира своята коледна кампания

С подаръчните решения на Идънред – Карта и Ваучер подарък, компаниите могат да изкажат своето признание и да възнаградят служителите си за усърдната им работа през годината. В трудните и предизвикателни времена, в които живеем, повече от всякога служителите имат нужда от подкрепата на своя работодател.

Специална коледна опаковка

Тази година Идънред България дава възможност на своите клиенти да изберат и специална коледна опаковка към продуктите, като по този начин ще подкрепят благотворителната коледна кампания на фондация „Сийдър“ и Edenred. Средствата за нейното закупуване ще бъдат дарени за провеждане на физиотерапия и лечебна гимнастика на деца в неравностойно положение.

Нашите партньори в коледната инициатива

Фондация „Сийдър“ е българска неправителствена организация, която се грижи директно за повече от 100 деца в центрове от семеен тип. С работата си, фондацията допринася за положителна промяна в живота на над 3 000 от най-уязвимите деца и млади хора в България.

Нека да обединим усилията си в помощ на децата в нужда, защото тази Коледа всяко дарение е от значение! 

Научете повече за кампанията и нашите подаръчни решения тук.

Karta i vaucher podaruk