България
Свържете се с нас 02/974 0220
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Идънред

We connect, you win

За нас

Идънред България е водещ оператор на ваучери за храна с разрешение за осъществяване на дейност по Наредба №7 от 2003 г. на Министерство на финансите. Вече повече от 15 г. ние улесняваме ежедневието и подобряваме благосъстоянието на служителите в България, като помагаме на своите корпоративни клиенти и на обществените дружества да мотивират служителите и партньорите си чрез лесни за употреба продукти:


> Ваучер за храна® по Наредба №7
> Ваучер за храна® по Наредба № 11
> Ваучер и карта Подарък
> Ваучер и карта Награда


Мисията на Идънред България е да създава и доставя решения, които мотивират служителите и подобряват производителността на труда и ефективността на организациите. 


Нашият екип от доказани професионалисти ежедневно се стреми да бъде пример от международна величина за това как може да се подобри политиката на компаниите и институциите по отношение на човешките ресурси и социалните придобивки. 


Нашите клиенти са убедени, че допълнителните придобивки, които ние предоставяме, им помагат да се конкурират на пазара на труда и са незаменим инструмент за мотивация на служителите.


Нашата партньорска мрежа от търговски обекти е най-голямата в цялата страна, като тя включва над 10 хил. магазини, ресторанти, супермаркети и др., които приемат нашите ваучери и карти, увеличавайки оборота си и печелейки нови клиенти. 


Държавните институции оценяват приноса на нашите решения към осигуряването на целесъобразност и ефективност на обществените социални политики и позитивното им социално-икономическо въздействие - ваучерите увеличават покупателната способност на потребителите, създават нови работни места и добавена стойност за местната икономика и водят до изсветляване на доходите и потреблението.


Нашата група
В края на 2013 г. Идънред България стана джойнт венчър  след сливането на бизнесите на Идънред България и Menew®, част от ВМ Финанс Груп, и продължи да оперира под името Идънред България АД. 
Ние сме  част от групата на световния лидер в предплатените корпоративни решения Edenred с над 50 г. история и присъствие в 45 страни по света. Нашите решения следват последните тенденции в мобилните и картовите разплащания и ни правят незаменим партньор на работодателите, служителите, търговските ни партньори и държавните институции навсякъде по света. 

Разберете повече за групата тук

Добре дошли в света на Идънред

We connect, you win

Данни за Идънред по света

2 млн.

търговски обекта

Над 2,5 млрд.

трансакции

~30 млрд. €

годишен оборот

46

страни

~10 000

служители