Последвай Идънред България във Фейсбук и може да спечелиш 200 лв.
България
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Печеливши от играта на Edenred Bulgaria

Играта приключи!

Печелившите ще бъдат обявени на 07.06.2023 г. тук.

 

последвай Идънред България във Фейсбук

 

Последвай ни във Фейсбук, регистрирай участието си и може да спечелиш 200 лв.

 

Участвай в нашата игра и имаш шанс да спечелиш една от 11 награди, включително Карта Подарък на Идънред България, заредена с 200 лв. Картите на Идънред могат да се ползват за разплащане като стандартни дебитни карти и имат мобилно приложение за управление.

 

Как да участваш?

Участието в томболата е лесно. Просто харесай страницата ни във Фейсбук и регистрирай участието си в Промо страницата преди 31ви май 2023 г. Ако се съгласиш да получаваш маркетингови съобщения от нас, ще ти изпращаме ексклузивни оферти от наши партньори.

 

Награди:

Нашата Томбола има някои страхотни награди, подготвени за вас. Един късметлия ще получи карта за подарък Идънред, заредена с 200 лв., докато други 10 печеливши ще получат карти за подарък Идънред, заредени с 50 лв. всяка. Един от победителите може да си точно ти!

 

Срок:

Играта е активна от 1ви април до 31ви май 2023 г.

 

Не пропускай тази лесна възможност да участваш за фантастични награди. Присъедини се към томболата на Идънред България сега!

Не забравяй, че колкото повече хора участват в нашата томбола, толкова по-често ще организираме подобни активности. Затова, сподели играта и покани своите приятели и семейство да участват.

Организатор на играта е Идънред България АД. Общи условия на кампанията може да намериш на страницата: https://promo.edenred.bg/game/