България
Свържете се с нас 02/974 0220
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Правим света на бизнеса по-добро място за всички.

Като част от групата на световния лидер в предплатените корпоративни решения, ние от Идънред си поставяме нови, по- високи критерии в обслужването на нашите клиенти и ползватели на нашите решения. Стремим се да служим за пример от международна величина за това, как трябва да се подобрят обществените услуги и работата на компаниите по отношение на човешките ресурси и социалните придобивки.

Програмите за социални придобивки на Идънред са предназначение да помогнат на компаниите да бъдат по- атрактивни работодатели, да мотивират, задържат и оптимизират представянето на своите служители и да изградят силна и успешна работодателска мрежа.

Нашата мисия е да предоставим на компаниите лесни и качествени решения, с които бързо и ефективно да организират своите мотивационни кампании към екипи, партньори и клиенти. Ние ще Ви предоставим универсална или персонализирана програма за спорт, култура, пътувания, облекло или друга, отговаряща на Вашите специфични бизнес нужди.

Разгледайте корпоративната ни брошура, за да разберете повече и се свържете с нас, за да Ви помогнем да изберете най-подходящия продукт за Вас.

КОРПОРАТИВНА БРОШУРА

corp brochure 2021