България
Свържете се с нас 02/974 0220
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Да се забавляваме във време на „социално дистанциране“

Сега е времето да направим всички неща, за които не сме имали време - да научим нещо ново или да подредим дома си. Не бива да изключваме и забавленията, а чрез играта Sweet Clash можете да оползотворите времето си онлайн и в същия момент да се забавлявате.

След въвеждането на извънредно положение на територията на Република България много от нас трябваше да останат по домовете си. Социалното дистанциране  е начин да спрем, или поне да забавим разпространението на вируса, а ние от Идънред България имаме предложения как да направите времето вкъщи по-приятно!
Знаем, че всеки би искал да се забавлява с близките и приятелите си на живо, но сега е нужно да сме отговорни към собственото си здраве и това на околните, затова се налага да си останем вкъщи. Нека обаче погледнем ситуацията от друг ъгъл. Сега е времето да направим всички неща, за които не сме имали време - да научим нещо ново или да подредим дома си. Не бива да изключваме и забавленията, а чрез играта Sweet Clash можете да оползотворите времето си онлайн и в същия момент да се забавлявате. 

rabbit king

Не си мислете, че тази видео игра е поредното губене на време. Нищо подобно! С нея събирате точки под формата на Златни Зайци, които можете да заменяте за реални награди под формата на ваучери и отстъпки! Само си представете – стоите си вкъщи, играете и имате истинска печалба. Не е нужно да се лишавате от приятни емоции, само защото си стоите вкъщи. Играйте, забавлявайте се и печелете със Sweet Clash. 

За да получите Вашата награда, е достатъчно само да я заявите в платформата OpenPush.io Там ще получите код, който да покажете при заплащане в търговския обект или да въведете при онлайн поръчка! Така дори няма да Ви се налага да излизате от вкъщи, за да получите наградата си.

Колкото повече Златни Зайци събирате, толкова по-големи награди можете да спечелите. Освен това, ако разрешите да получавате известия и позволите геолокализация на приложението Open Push, директно ще бъдете възнаградени със 7 500 Златни Заека! Бонуси получавате и при завъртане на Колелото на късмета в OpenPush.io.

Ако искате да споделите с Ваш приятел, можете да го поканите през  invite- линка от свързаната към играта платформа - Open Push. Останете си вкъщи и се забавлявайте със Sweet Clash и Open Push!
 

Sweet Clash Epic battle