България
Свържете се с нас 02/974 0220
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Великденски бонус за Вашите служители

05.04.2021

Изберете най-подходящия Великденски подарък за Вашите служители - Карта или Ваучер Подарък от Идънред България.

Карта и Ваучер Подарък от Идънред

Наближава един от най-светлите семейни празници - Великден

Великден е шанс да почетем надеждата и радостта от пролетния сезон. Време, в което компаниите да възнаградят заслужено своите служители за усилията, които полагат. Всички се радваме на оптимизма, който носи този светъл празник, а сега повече от всякога имаме нужда от него.
Великден е един от най-подходящите моменти да зарадвате служителите си.

А Вие планирахте ли вече как да мотивирате Вашите и да ги възнаградите за усърдната им работа? Сега е точното време и ние сме тук, за да Ви помогнем.

Защо да благодарите на служителите си точно по Великден?

1.    Великден е един от най-популярните семейни празници и е харесван от всички. Той бележи и началото на пролетта и чувството за обновяване и благодарност, които съпътстват новия сезон и новото начало.

2.    Показвайки своята благодарност към служителите по време на семейни празници, показвате своето признание за необходимостта от баланс между личния живот и работата.

3.    Това е и времето, в което правите равносметка за постигнатите резултати през изминалата година и раздавате на служителите си заслужени бонуси.

Кой е най-подходящият подарък?

Предизвикателство е да намерите подходящ подарък за служителите си, който да могат да споделят със своето семейство. Това е Вашият шанс да го направите.
Ние от Идънред ценим вашето време, затова ви предлагаме най-подходящото решение – Ваучер подарък или Карта подарък. 

Карта и Ваучер Подарък

Те са чудесен избор за универсален подарък, който ще даде възможност на служителите ви сами да изберат подаръците, които ще ги направят щастливи и ще споделят със семейството си. Мода, техника, хранителни магазини са само част от над 10 000 обекта, където могат да използват ваучера, а картата няма никакво ограничение.
Вашата оценката към служителите на Великден показва грижа към тях и е от ключово значение за тяхната мотивация, доверието и лоялност към компанията. 

Не се бавете, а заявете най-подходящия подарък за Вашите служители още сега!

Заявете сега