България
Свържете се с нас 02/974 0220
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Финансово благополучие на служителите

Най-ценният капитал на бизнеса са хората. От Вашите служители пряко зависи успеха на бизнеса. За да надграждате постиженията си, служителите Ви трябва да бъдат спокойни и удовлетворени. Това основно зависи и от грижата Ви за тях и финансовото им благосъстояние.

Като работодател вероятно сте запознати, че нараства броят на служителите, които  теглят кредити до заплата с високи лихви, неясни условия и понякога трудно управляват личните си финанси. Това неминуемо се отразява на работата им. 

Поради тази причина все повече компании търсят начина помогнат за финансовото благополучие на своите служители. Целта е да се намали стресът и да се увеличи ефективността им на работа. Ако и Вие намирате отговора в нашия продукт, можете да се доверите на комплексното решение за финансови нужди „Klear Financial Well-being powered by Edenred“. Пакетът с услуги е достъпен на пазара  благодарение на партньорството между Edenred & Klear-инвативна финтех компания.

123

Решението „Финансово Благосъстояние“ дава предимство за Вашите служители чрез комбинация от 4 инструмента:
Финансово обучение. Напълно безплатно и достъпно за всички наши клиенти. Включва консултации с професионалист, практически съвети, както и обучения на живо. Служителите Ви могат да се възползват от онлайн ресурси и индивидуални сесии, които да им помогнат успешно да управляват личните си финанси. 

Авансово плащане до заплата. Вашите служители ще получат аванс без лихви. Това е възможна алтернатива на „кредит до заплата“. Освен това кандидатстването се случва изцяло онлайн, така че служителите и администрацията Ви ще спестят ценно време и ресурси.

Финансово благосъстояние е гъвкаво решение и освен аванс и финансово обучение, предлага възможност за нискорискови инвестиции, както и преференциални условия при кандидатстване за кредит от платформата, на фиксирани условия.

Удовлетворените служители са предпоставка за успешен бизнес!
 
* Klear е първата българска платформа за споделено кредитиране. Създадена за да свързва хора, които търсят по-висока възвръщаемост за своите спестявания, както и финансиране на справедлива цена. Peer to Peer модела, цели справедливи условия за всички по веригата.