България
Свържете се с нас 02/974 0220
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Ново решение: Klear Financial Well-being powered by Edenred

Идънред си партнира с Klear, за да предложи иновативна финансова придобивка за работещите.

Решението - Klear Financial Well-being powered by Edenred, бе анонсирано по време на официално събитие в град София на 15 октомври 2019.

Сред гостите бяха много мениджъри - клиенти на Edenred, потребители на Klear, експерти от FinTech индустрията, журналисти.

Общо около 100 души имаха привилегията да присъстват на лекция, изнесена от Стойчо Недев, един от най-влиятелните FinTech експерти в България. След нея започна представянето на новото решение от г-н Меди Бенбугера, изпълнителен директор на Edenred България и Велина Русева, мениджър бизнес развитие във френската компания.

Всички гости имаха възможността да гледат демонстрация на платформата и да се присъединят към нетуоркинг коктейл.

FWB event

Служители на клиентите на Идънред, световен лидер в платежните решения за работния свят, ще могат да се възползват от безплатно финансово обучение, авансово плащане до заплата, потребителски кредити с преференции и възможност за инвестиране с добра доходност.

 

Цялостното управление на продукта „Финансово благосъстояние” се движи от Klear, иновативна финтех компания, която лансира първата българска платформа за споделено финансиране (Peer-to-Peer Lending) през 2016 година.
Някои от нашите клиенти споделят притеснението си относно финансовото благосъстояние на техните служители. Затова се запитахме как бихме могли да им помогнем. Потърсихме иновативно решение и така попаднахме на идеалния партньор - Klear. Въодушевен и развълнуван съм, че започваме да предлагаме точно тази нова услуга, която едновременно с това ще разшири портфолиото на Идънред и ще затвърди лидерските ни позиции.“, коментира Меди Бенбугера, изпълнителен директор на Идънред за България.

fwb


Управлението на личните финанси може да бъде стресиращо, а това се отразява на начина, по който се чувстват хората на работа.
Отговорните компании осъзнават този факт. Те стават все по-загрижени за финансовото благосъстояние на работното място и търсят иновативни решения.
От една страна, когато отдел Човешки ресурси получи съдебно решение за налагане на запор върху заплата на служител, те от първа ръка виждат всички поражения, които нанася свръхзадлъжнялостта, резултат от бързите кредити и кредитите до заплата.
От друга страна, при непрестанно нарастващата конкуренция на пазара на труда, компаниите не могат да си позволят да увеличават безкрайно заплатите. Затова пък е необходимо да измислят креативни начини да запазят талантите в екипа. Те се стараят да изградят една по-добра работна атмосфера.
Klear Financial Well-being powered by Edenred среща нуждите на служители и работодатели. Благодарение на технологията, продуктът предлага приятно изживяване за всички потребители, изцяло онлайн.

 


Партньорството с Идънред е фантастична възможност за Klear. Разработили сме невероятни продукти, а сега сме готови да дадем нашето “ноу-хау” и да предложим тази придобивка на още по-широк кръг от потребители.”, споделя Лоик Льо Пишу, изпълнителен директор на Klear.

Edenred Clear

За Klear: 

Клиър е иновативна финтех компания. 
В партньорство с германската Varengold Bank, Klear е първата българска платформа за споделено кредитиране.
Klear свързва хора, търсещи по-висока възвръщаемост за своите спестявания, с хора, търсещи кредити на справедлива цена, предлагайки по-добри условия за двете страни.
Контакт: hello@klearlending.com