България
Свържете се с нас 02/974 0220
Свържете се с нас
Онлайн чат
Поръчка онлайн

Edenred run Idealday celebration

Благотворително щафетно бягане  

Idealday Logo

Като отговорна пред обществото компания, Идънред България ежегодно избира каузи и проекти със социална насоченост, които да подкрепи. В рамките на тазгодишната си кампания, Идънред организира благотворително щафетно бягане сред своите клиенти и партньори. То ще се проведе на 19.06.2019г. в парк Борисова градина в гр. София. Всеки от четиримата състезатели в отбора трябва да пробяга общо три километра, разделени в две обиколки. Щафетата се организира съвместно с 5kmrun и спазва всички изисквания за безопасно провеждане. 

Corporate run Edenred

Събитието е благотворително и събраните отборни такси ще бъдат използвани за обновяване на детска площадка на територията на град София. В изпълнението на проекта, Идънред България ще си партнира с 5kmrun при организацията на щафетното бягане и Kidz Welcome при реновацията на площадката. 

Всички клиенти и партньори на Идънред България могат да заявят участие в щафетното бягане, като се свържат с представител на компанията или на marketing-bg@edenred.com. Записването приключва на 10.06 или до запълване на свободните места.